MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 8, 2012

garden the curve

selasa lepas kan g tengok haywire kat e@curve..sebelum start wayang deah ajak g makan..bese la dalam e@curve tu memang tak banyak tempat makan yang menarik..so terpaksa la keluar..ke the curve sebelah dia..skali diah ajak makan kat garden, aku xpenah lg makan kt sini tak kesempatan..nengok pada harga makanan idok la mahai sgt..masih mampu la klw nak bayar...hehehe

memandangkan aku dah sebat laksa air tangan mak aku kat umah, jadinye aku memang tak oder makan la...oder air je...jom kita nengok apa yg deah & mia makan kt taman

mia nak makan ayam tiba2 amek seketol RM7 hahah 
ha yang ni bagi aku mahal la...klw bli mcd dapat satu set fries,ayam, air siap menan kan?hehe...ayam dah la keras mcm ayam lama xsedap

 deah ala2 western spageti sefood..tak abes pon mia juga tlg abeskan sedap!

ice lemon tea aku mcm bese la..kemain lawo dia nye cawan kan air pon sedap2 rasa je
lawa sangat....deco dia



Published with Blogger-droid v2.0.4

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Zie said... [Reply to comment]

Deco CANTIK TU YANG CAJ MAHAL TU.. HEEHEHE

lia said... [Reply to comment]

adoyaiiii deco ala2 mahai... aku x brani masuk he3

kayyana said... [Reply to comment]

wah... garden mahal oooo.. heheh.. trylah garden alamanda.. sedap gak spaghetti die

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kita lak melantak kat ikea meatballs.. nk tgkp pic mknn pon x sempat..eheheh

pena rozie said... [Reply to comment]

temp cantik tu yg caj mahal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...