MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 23, 2012

ghost rider spirit of vengeance


sinopsis:
Nicolas Cage returns as Johnny Blaze in "Ghost Rider: Spirit Of Vengeance". Johnny Blaze who is still struggling with his curse as the Devil's bounty hunter - is hiding out in a remote part of Eastern Europe when he is recruited by a secret sect of the church to save a young boy (Fergus Riordan) from the devil (Ciaran Hinds). At first, Johnny is reluctant to embrace the power of the Ghost Rider, but it is the only way to protect the boy and possibly rid himself of his curse forever.

komen aku :
cite ni merepek aku tak paham hahaha...aku nengok sebab amrul yang nak tengok, klw ghost rider part 1 dulu amrul tido...kali ni aku yang tido heheh....dulu part 1 ok la bez juga citenye yg baru ni ntah ape2 banyak animasi plak..ptong stim tu pasal aku bole tido tu



Published with Blogger-droid v2.0.4

11 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

kite mmg tak suka sangat cter2 macam ni..hehehe

KhaiZa said... [Reply to comment]

kurang minat la citer ni.. :)

juelee said... [Reply to comment]

baru dapat 2 tix free, contest mana ntah.. tingin nak g tgok tapi dah kata tak bes malas nak buang masa baik tunggu cete katun best hikhik

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

dulu b4 kahwin ada tengok ghost rider kat wayang dengan kengkawan, tapi tak best sangat la...ghost rider yang baisa tu

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hehe..aku suke cite merepek ni..ekekek..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kakakkaka...akhirnyer tido...sue penah tengok harry potter sebab tak penah layan..akob je layan...sue jaa tido..kakakkaka

atty's said... [Reply to comment]

yg 1st leh tahan..ingat nak tgk yg 2nd
tp ramai review tak besh..jadiknya smlm along ajak tgk, kty ckp takyah ler..tak besh

ieda said... [Reply to comment]

waaa nana dah tgk yee
akak nak jugak
tapi macam biasa akak beli dvd jeew ;)
sedap kan .. akak dah tgk sblm2 nie sequel yg sblm nie .. terhebat ! .. ;)

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

hik3!!
udah terbalik lak dah erk..
hi3!!!

CaDLyNN said... [Reply to comment]

oo tak best ek..tak jadila nak p tgk..hihi

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

haritu nk tgk, tp tk jadi. ramai plak. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...