MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 8, 2012

ikan bakar jalan bellamy

ari rabu lepas aku g inteview kat area plaza pantai.ok dah company tu TAPI sabtu keje! hoh full day plak tu..ko gile?aku ni memang tak sanggup la wei nak amek keje ari sabtu..aku ni laki bini bukan mcm orang lain..jumpe 2minggu sekali...sabtu ahad klw time amrul cuti tu je lah masa ktorg spent sama2 klw aku terima offer diorang ni abes la kan rosak binasa weken aku..tu baru ngan amrul..ngan gefren lagi...sian nanti terabai gefren aku.tidak..tidak..kang watnye nak g oliday kena apply ari sabtu rugi cuti gitu kan?

xpela..aku teruskan juga aktiviti intebiu wlpon dalam hati dah berat nak intebiu dah bile dengar ari sabtu keje....balik intebiu amrul tunggu kat bawah opis tu..dengan muke sedih aku ckp..confirm klw dapat pon saya tolak..xmo keje sabtu...kang awk mcm mana?amrul diam je...dia nengok aku sedey je kan...dia xde ckp apa...bawa kete menuju ke satu destinasi nak lunch..

sekali..nengok je signboard jalan bellamy..terus ada mood balik! hahaha..mood ikan bakar dah mariii....ceh amrul ni kan mcm bole baca apa ada dalam hati aku lah..ekceli aku mmg nak ajak dia mkn ikan bakar..tapi sebab aku mcm stress kan aku diam je xkata apa2..tup2 dia bawa dtg mkn sini..terubat skit rasa stress aku..

memandangkan masa aku sampai sini baur kul 11.45 makanya umat xberapa nak ramai lagi..dapat tempat duduk yang dekat kipas besar..ikan pon nak amek tak yah nak g alahai bahgia rasa idop..klw tidak beratur nk amek ikan dah stengah jam...total makanan kami aritu nasi putih 3, sotong 2 ekor, ikan pari air teh o ais limau & carrot susu RM35

sotong bakar 2 ekor
 
ikan pari sekor


mia ratah ikan je lebey
k
 alamak..tak sangka plak ada orang kenal aku..hahaha ni blogger juga ni katanya dia nampak aku g makan ikan bakar kt situ aiseh...ngape la awok tak tegur kita?hehe..saya ni pesen klw makan mmg xsuka pandang orang..sebab saya concentrate kat sotong hahha

Published with Blogger-droid v2.0.4

13 ribu orang memberikan idea bernas:

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said... [Reply to comment]

menggoda sotong bakar tu..

lia said... [Reply to comment]

sotong bakar itu...... perghhhhh........

Afida said... [Reply to comment]

nyum...nyum...mmg sedap sgt!!!!kita kasi 11/10...melampau sudah :))) kita pun total lunch utk 3org - sotong 6ekor + ikan pari sekor + air = RM40/=

Alamak...termalu sudah..hikhk

amiey lee said... [Reply to comment]

nana - insyaAllah rezeki ada cuma tak tau cepat atau lmbat....

alahai ko ni wat aku terliur tgk ikan bakar tu..tak leh jadi nihhhh nak kna ajak hubby gak ke sna

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

pergh, tergoda ai!
nak terjah jauh banget la pulak, huhu!
kene ajak papaZN pi bagan lalang la jawabnye ni, huhu!

Cik Bambam said... [Reply to comment]

ngences tgk sotong bakar tuhhh~ grrr! ehhehe

~ana~ said... [Reply to comment]

iash....sotong bakar tuh....terliur sgt..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

vavava...yenade...soton kaluuuu gatai waaaaaa

Falsya said... [Reply to comment]

naaaaaaa..nnt2 harus kite repeat balik ikan bako nie..dh la mak ngidam..;)

pemes ko jah..hahaha..

adarnadzmie said... [Reply to comment]

sotong bakar tu memang sedappp... hehe

syanasaid said... [Reply to comment]

lama xmakan sutun bakar
gemok2 sutun ko tu ek

aku doakan urusan ko dipermudahkan ye

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

saya pun nampak awak tau.. tp dalam blog jek.. hehehe..saje gurau!!

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

ikan pari bakar tu nampak sedap sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...