MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 3, 2012

movie paling tak best, jumpe blogger best.

ari selasa lepas dating ngan deah kat e@curve..sebab nak g tengok cite haywire deah menang kat cinemaonline..ramai gak blogger yang ktorg jumpe..esp mereka2 yang selalu menang mcm wawa, syima, ada ain, pastu..jeng..jeng..jeng...kami jumpe CIKBAMBAM..hai...selama ni dok balas2 komen kt blog je kan...akhirnya jumpe juga kita LIVE...

ok nak cite pasal HAYWIRE yang ktorg tengok tu..masyallah..ntah hape2 punye cite sikit punye LEM....last2 ktorg kuar awal..xbole blah langsung cite dia...lemba2 cite Apollo 18 dulu lembab lagi cite ni...ntah hape2..seb baik la free..kepada mereka yang kaki2 wayang sila pangkah cite ini okk jangan la g tengok dengar la nasihat aku...
bukan aku sorang je ckp tak best...ada 4,5 orang yang tengok komen kat FB aku memang cite ni tak best hehehe...





Published with Blogger-droid v2.0.4

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Ni pic kat iCity ye dear?
Rasa nak p lg le sana.. ;)

syanasaid said... [Reply to comment]

aku ari tu dok bising ckp lama xtgk wayang
sekali dpt tiket free mampos burn gitu jek
huhu maknanye mmg aku ngan wayang mmg xngam even dpt tiket free
huhuhu

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

mane gamba cik bambam nye

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

entry ni mcm tak siap je. ke ter PUBLISH tanpa di sedari?

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

chomel anak beranak...

Afida said... [Reply to comment]

hai nana...smlm kita nampak awak..hubby & damia @ ikan bakar belammy...kalau awak ingat la,kita yg duduk bertentang ngan awak...kita ngan member opis .ingatkan nak tengur masa awak bangun basuh tangan tu...tapi terkelu plak mulut nie...apa2 pun nice to see u :))

kayyana said... [Reply to comment]

seronok jumpe kawan blogger dr tgk wayang kan

Cik Bambam said... [Reply to comment]

seronok laga pipi dari tgk wyg kan!! heehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...