MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 8, 2012

kenney rogers

hari selasa lepas amrul cuti..jadinye bole la tgk chronicle sama2...aku xmenang pon tapi menumpang kemenangan deah..10 tiket tu deah dapat..tapi memang digunakan sepenuhnya..aku amek 6, lagi 3 pair kasik fazilzura..heheh aku dah tau dia pon kaki wayang..jadi pasni klw ada tiket lebey mmg aku kasi ko je zura...

sebelum wayang start harus la perut di isi dulu...aku dah kenyang..xmakan pon amrul je makan..mia pon xmo makan..ktorg jadi pemerhati je..klw nak tau tropicana mall ni tempat makan xbape banyak..xde mcd, kfc, a&w ke seme xde...xbanyak pilihan..tu psl klw menang wayang kt GSC ni pening nanti nk makan kt mana...ni jenuh amrul round ni cr nk makan mana..last2 masuk kenny rogers..orang pon xramai...

aku nye cappucino ice blended tak sedap..aku siap suh dia buat lg skali hehe..mula2 anto tawar gile..xde rasa..aku ckp nape tawar?saya nk yg lain..dia kasi la yg lain..still xsedap juga mcm aku bese mnm kt KR JJ AU2
l
amrul punye

tgk mia org nk amek gmbr dia buat2 tido saje je

6 keping tiket chronicle
p/s : kepada mereka yg kaki wayang..kalau bole sila elakkan dari tgk cite ni sebab cite ni ntah apa2..membosankan & menyakitkan kepala..sebab kamera dia bergerak..konon2 dia rekod sendiri tension aku sakit kepala dari mula smpai abes

Published with Blogger-droid v2.0.4

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Azzah said... [Reply to comment]

comel je..

Zana Nordin said... [Reply to comment]

ha ha ha
ok..aku akan ingat pesan ko
so citer nie aku keluarkan dari list k

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

hi3!! x best erk cite ni?
kalo dah sakit kepala baik x yah p tgk..
nasib nana bgtau kalo idak nyesal p beli tiket cite ni.. ;)

lia said... [Reply to comment]

wehhh gmbr air sedap tu x ley besar g? waaaawaaaaaa

ahad nak p cr air tu he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...