MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 24, 2012

koleksi terbaru batu bentuk love

aritu masa g janda baik, time nak balik tu terperasan ada dua biji batu bentuk love...cecepat aku amek bawa balik dah tambah lagi 2 koleksi batu bentuk love aku...aritu dah ada 6 so skang dah ada 8 bijik dah batu bentuk love, ekceli kan xde la aku belek2 ke kat tepi sungai tu nak cari batu bentuk love ni tapi sebab mata aku ni kan macam mata helang..sekali ternampak ada 2 bijik plak tu..

kalau mak aku g mandi sungai dia sebok dok carik batu nak buat tuku, besela orang tua2 kan sengal2 otot sikit tuku...tapi memang elok pon...masa zaman anak2 dara dulu kena sengugut teruk mak suh tuku sekali amek ko..kuar ketul2 lega la pastu

comei kan?pasni klw g mandi sungai nak carik lagi la





















 ini koleksi batu love yg masa zaman2 skolah dulu
 

Published with Blogger-droid v2.0.4

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

ko dh jd collector batu love yg tegar dh nie..haha..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

tak ilang lagi minat ni ek nana...
lama tak dgr citer pasal batu2 ni
aritu berhajat gak nak nye masa wat entry pi janda baik
tp tak tertanya plak, hehe...

nur anis said... [Reply to comment]

eh eh..cantik la...kalau mandi sungai, tak pernah pulak saya terfikir nak cari batu bentuk pelik-pelik ni..huhu

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

BEST BETOI NI ADA HOBBY NI...

lia said... [Reply to comment]

bley jual woo batu2 gini...

Echa said... [Reply to comment]

batu yg fes tu... cantik la.. ada kaler kaler lagik... memang bentuk dia pun cam sempurna je.. lawa...

Cho Zila said... [Reply to comment]

der yerk.. rajin cari..

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah sangat rajin ye mengumpul!! siap ade koleksi lagih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...