MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 27, 2012

masih di tawau..

Hai korang..jangan ada yg rindu ek...puii ada ke yg rindu hahahaha pasan...

Kami masih kat tawau..pusing bandar tawau bli mutiara, bli,ikan kering, bli fridge magnet.nak soping banyak2 pon duit xbape nak banyak...lagi lama dok sini lagi banyak duit abes :-)

Flight ke kl kul 9 malam kang..semalam satu ari kat mabul, ari ni satu ari kat tawau..

Kepada yg dah request cite pasal info ngan bajet ke mabul sabar yea..mcm biasa nanti aku wat full entry pasal holiday kat mabul ni wat senang korang refer...

Kita jumpe esk tu pon klw aku ada masa nak update blog la..klw tak tunggu la bila aku free nanti kuar la entry mabul.

Da...

Published with Blogger-droid v2.0.4

12 ribu orang memberikan idea bernas:

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

wah!! sonoknya ya.. cuti-cuti malaysia..

kayyana said... [Reply to comment]

selamat pergi dan blek nana... seronoknye g tawau.. byk ikan tuh

Falsya said... [Reply to comment]

FM?????..nnt kite switch FM okayh..ko bg aku FM sabah..aku bg ko FM gold coast..heheeh..

mama rifQy said... [Reply to comment]

bestnye nana niii!! asyik coti2..jeless..nak mutiara satu!!heheehhee

ieda said... [Reply to comment]

syok nyee dikk
selamat pergi dan balik ;)

ayang said... [Reply to comment]

wahh bestnye holiday kat sane...tringin gak nak ke sane..x sabar nak tunggu entry u pasal budget nak g sane n tempat menarik kat sane..tinggal kat hotel mane..pengangkutan mcmmane...citekan ek nanti...balik kl cepat2 update blog pasal pecutian ni tau....okayy enjoy your holiday sebelum balik kl mlm nie...wink..wink..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

moga selamat kembali ke kl :)

Alycia said... [Reply to comment]

wahhh bestnya... selamat kembali.. nk fm ;)

watyz said... [Reply to comment]

wa.. sakan wo cuti... :)

FiZ said... [Reply to comment]

tak sbr ni nk tggu entry mabul kak nana :)

have a safe trip :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

best woo.. cuti saje..
enjoy ur day!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

jelesnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...