MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 17, 2012

menang 2 keping tiket filem azura

masa kat kampung aritu ada kawan tag menang tiket azura ni kat asia media tv, tq syima...yela masa tu kida kt kampung xde nak buka2 fb seb baik ada orang info, klw tak terlepas date utk emailkan details.
aku memang saje tak tengok wayang cite ni sebab join contest...kot2 klw menang xyah bli tiket kan hehe...

sape dah tengok cite ni?ada orang kata best ada orang kata tak best, nak tau best ke tak kena g tengok sendiri la jawabnye ni...nak tgk scene shah jazlee & neelofa kat pasar malam heheh..aritu kan aku ada jumpe diorang masa diorang tgh shooting cite ni..tapi diorang shoot kt pasar malam tu masa dah abes masa sampah tengah sepah2 tu kat area umah aku la tu

pape pon mekasih asia media tv sebab dah selamatkan duit aku 26 hengget nk bli tiket azura ni hee...


 kemenangan ke-6 utk 2012

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

oh 2 tiket je ek..kalo ombak rindu dlu 4 tiket kn...tahniah

Bunga Bunga Cinta said... [Reply to comment]

hurm... serius mmg tak best citer ni nana... :(

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh congratsss..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats :) citer ni biasa2 ajer...

fazilzura said... [Reply to comment]

ramai ckp x besh ... ko ingt aku time tgk tu tau , sure cite tu jd besh wakakakkakakaka

** xleh lawan cite AZURA zaman 1978

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

tahniah!! free lagi..

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Uishhhhh!!
Best nana..
Selamat menonton dear..
TC & Happy Weekend!! ;)

LiErOSe~QiEmi said... [Reply to comment]

bagus la nana ni... selalu menang peraduan kan... tahniah...

nanti review la cite azura tu erk

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

tahniah nana...bestnya dapat tengok wayang...

KSWSK said... [Reply to comment]

itu untungnya ada ramai kwn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...