MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 2, 2012

menang 2 tiket doraemon world 2012 @ genting highlands

adoi..serius nih sungguh tak sangka..cempedak jadi nangka heehe...ari selasa lepas nengok kat page awana hotels & resort ada contest senang je..dia suh emailkan kat diorang 2 watak dalam cite doremon yang korang suka...pastu nanti dia akan pilih 5 pemenang bertuah....adoi tak sangka la plak aku tersenarai dalam 5 yang bertuah tu...

ekceli masa aku email tu dah petang2 dah tengah xde keje..aku saje join banyak nama..letak nama faslya,nana, diah, amrul, kakak aku, adik aku..skali nama aku yang sankut aku nama yang last plak tu...tq kat Naa, ain yang tag kat FB pasal menang ni..masa aku dapat tau menang ni aku tengah isi form nak interview...tetiba hilang nebes..rasa semangat nak intebiu waahahaha....

dah la baru jek 2minggu lepas naik genting masa CNY...nampak gayanya minggu ni kena naik genting lagi la..g tengok doremon...

 aritu g genting xde pon nak tengok doremon nye show tu..sebab ingatkan tiket dia rege ratus2 hehe.so ktorg amek gmbr kat luar2 je la..murah je tiket dia rupanya..sorang RM35, aku menang 2 tiket total RM70 la...
 l
mia dah eksited dah ni nak g tgk doremon


kemenangan ke-5 utk 2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Cute Mum said... [Reply to comment]

nana dapat tengok doremon.. uyun dapat yang FREEZE tue.. tapi tak tau pergi ke tak..

amiey lee said... [Reply to comment]

hee aku ritu ingt nak masuk tapi sarah dok seronok main indoor..entah bapa kali dia naik bumper car and kereta pusing2 tu..

deela~ said... [Reply to comment]

kem salam kat doraemon n nobita ek =_=

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!! my kids sibuk ajak nak gi tgk doraemon..maknya plak tiba2 jd kodokut hahahah

Cik Sara said... [Reply to comment]

congratulations..wahhh..

mama tisya said... [Reply to comment]

posing dlu sbb tu dpt aura kemenangan kot..tahniah

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya nana ni murah rezeki tol la kalo bab tiket ni, tahniah k

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

klu ayu kena gigih cari 7 tix...hoho...

kayyana said... [Reply to comment]

tahniah kak nana.. kem salam kt doraemon tu tau.. ckp saya peminat die dr saya kecik.. hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
Mhl tu tix freeze
Rugi k
W xg uyun
Xpon jual je kt sesapa

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Hahahah sama mc mia
Asik2 ulang naik bumper car ngan kete pusing

Nana said... [Reply to comment]

@deela~
Hahahaha ok xnak kirim pape ke kt doremon

Nana said... [Reply to comment]

@deela~
Hahahaha ok xnak kirim pape ke kt doremon

Nana said... [Reply to comment]

@deela~
Hahahaha ok xnak kirim pape ke kt doremon

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Hahahah samals kita mz
Aritu nek gemting pon kodokut nk byr tix hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Sara
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Hahaha tu la nye
Dh posing ngan doremon dah

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
Tq anje
Ni btol2 luck je ni

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Hahahaha
Kena joih seme nams anak2 klw gitu

Nana said... [Reply to comment]

@kayyana
Hahahah
Xsabar nk tgk
Mesin wsktu doremon

SyaNa said... [Reply to comment]

bestnye
nnt pelok doreamon utk aku ek
hehee

fazilzura said... [Reply to comment]

wahhh besh2222

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...