MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 9, 2012

payment advice : tepat pada masanya!

rasanya ramai kawan2 yang ada tanya pasal duit nuff, sape2 yang cashkan bulan 12 mesti heran nape duit tak masuk2 kan?sama la mcm aku..cashkan masa 30 Dec ni..last2 baru arini dapat payment advice ni..kemain lama, aritu masa cash bln 11 pon bulan 1 baru dapat.

syukur alhamdulillah...cek ni sampai tepat pada masanya...bole buat duit poket g oliday hujung bulan ni..aritu masa g langkawi pon 2 ari nak fly tetiba dapat cek..hehe...tau2 je aku memerlukan extra money..biarpon jumlahnye xde banyak mana...jadi la dari xde kan..RM116.94 cash utk bulan 12. utk tahun baru ni blom ada BE baru pon..ada pon satu BE dari last year dok running, tu pon bape puluh hengget jek, xpe syukur pape pon
 
p/s : baru dapat tau kenapa lambat...tadi baca kt fb cutemum mz ada komen yang nuff skang ni memang bayar lambat dari 4 minggu jadi 6 minggu...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

34 ribu orang memberikan idea bernas:

fieda said... [Reply to comment]

alhamdulilahh...dapat jugak akhirnya..boleh wat xtra money gi holiday..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

ada gak sumber sampingan masuk...ayu tak cash out lagik ni hehehehe

SyUhAdA said... [Reply to comment]

byk jgk tu..tahniah2..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

kite pun tggu cek gak ni
tak sampai2 lagi, huhu!
baru tau jugak nape cek nuff lambat

Lelord said... [Reply to comment]

heheheh jadi la dr takde kan..aku pun dpt gak 77hengget je

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

byk gak tu..me cash out RM89 ajo hehehe

shera haifa said... [Reply to comment]

owhh baru chck email.. tq info sal nie.. hehe

Cik Bambam said... [Reply to comment]

patut lar cek bulan dec ari tuh dpt lmbt jugak..huhuhu

Em's Family said... [Reply to comment]

mira nak cash out mase birthday nanti :)

Masya said... [Reply to comment]

alhamdulillah oklah tu ade rezki....

amiey lee said... [Reply to comment]

wahh sonokkkk...besttt nye ada BE tgh running..mesti dh berpuluh2 terus leh cash out tu

atty's said... [Reply to comment]

owh patutler tak sampai2 lagi kty nya ..hari ni ada kot..kena cek petisurat

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra pun thn ni lgsung takdak BE, last month sempat cashout :)

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

tengah giat gak neiH tunggu banyakkk

tapi cam siput sedot...ha ha ha

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tengah tunggu jugak nih.. belum dapat lagi.. hehehe

FiZ said... [Reply to comment]

seratus tu pun dah ok kan...nak tampung beli sebenior ke...makan2 ke...hehe

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
tu la lepas la duit teksi g epot hehee

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
jadi la kan sikit2 pon ada juga

Nana said... [Reply to comment]

@SyUhAdA
hehe tq..
alhamdulillah la kan

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
tu la rasa lama gile
tak sampai2 cek nye kan
padahal lama dah cash kan

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
77 hengget pon duit juga kan

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe jadi la kan
sikit2 pon sape nk kasi ye dak

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa
sama2
tunggu la cek 2,3 ari sampai :)

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
tau xpe..
mmg dah lmbt skang katanya

Nana said... [Reply to comment]

@Em's Family
wah kira adiah beday utk diri sendiri la ek hehehee

Nana said... [Reply to comment]

@Masya
tu la..jadi la kan

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
be kali ni ada satu je
tu pon 20 hengget je ehhee

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hahah tau xpe..
2,3 ari lepas dpt email
boel cek peti surat la masing2

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
sama la kita
dah msk bln 2
BE still 1 je
tu pon last year nye

Nana said... [Reply to comment]

@AdanyaKauUntukku
hahah xpe kak..
mula2 mcm siput nanti dah bderet be..tak larat plak nak sedut kan hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
sama2 la kita tunggu cek

Nana said... [Reply to comment]

@FiZ
utk wat bli sebenir tu mmg lepas sgt2 dah ehhehe

mama rifQy said... [Reply to comment]

Nana..............kite baru tekan cash out tadi!!main tibai tekan je..bior la lambat ponn..

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said... [Reply to comment]

waaaa.. syiok nyer...
bln lepas baru dpt cashout gak..
ni ngah pulun kumpul kan balik...
hihihi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...