MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 3, 2012

puding roti

aritu malas nk makan nasi..g kedai kuih2 kt area opis tu bli puding roti ni...aku pernah buat tapi xjadi la...bencinye....dah la sedap menda ni..memang nak kena belaja lagi buat sampai jadi....

ada tak sape2 yang ada resepi puding roti yang konfem sedap punye??meh share sini meh..aritu aku google lah resepi tak tak sedap! kuah dia tu aku buat jadi, tapi puding roti dia tu xbape nak menjadi...

tau tak berapa rege secoet ni?RM2.50 ..huhuh seb baik ko sedap!





Published with Blogger-droid v2.0.2

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

naaaaa...peberet aku..nnt ko try wat jgn lupe panggil kiteorg utk try..hehe..

~ana~ said... [Reply to comment]

mintak sgn zety, puding roti makcik dia mmg terbaik. ana pun selalu gak buat puding roti, tp resepi simple je la..:)

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

na..aku nk pavlova...huhuhuu org ckp sedap..xpenah ase..belikannnnn

mama tisya said... [Reply to comment]

mintak resepi kt zety..mmg sedap..dlu die wt busday siap tapau lg cz time gathering pcm tk sempat mkn...lps tu ayu setot pn ada wt gk..try la tnye...kita pn tk pernh try lg wt

amiey lee said... [Reply to comment]

aku pun tk reti..tapi laki aku pandai la..hahahaha

aku pandai makan ada la

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

ada buat n post dalam blog.. dok godek2 tak jumpa link.. nak copy paste senang la sikit..saya punya resepi simple jek.. jadi..alhamdulillah..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

dah jumpa..

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/12/wordless-wednesday-22-teringin.html

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

nasib baik sedappp...

kayyana said... [Reply to comment]

usaha tangga kejayaan.. buat sekali tak jadi buatlah berkali kali.. hehehe

syanasaid said... [Reply to comment]

Kim bwk puding roti
aku xmakan lagi pun ni
tapi nak kuah custard tu
huhu baru caree

Sue* mamaID said... [Reply to comment]

try le resepi kite...ramai kekawan kite suke...http://suriyatiazlan.blogspot.com/2010/10/atas-permintaan-resepi-puding-roti.html

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

dapnyer.......nk puding roti

fazilzura said... [Reply to comment]

beb , ko blajor arr wat ... jgn lupe jmput aku , nk gak wat food testing hihihihih..

ieda said... [Reply to comment]

peberet akak jugak
memang dikk kalau beli tuu selalu sedap , bila buat x menjadi lak ekek
tapi akak dah banyak kali cuba ..
main campak2 je .. menjadi ..
ekkeke
petang nie nak buat sbb SIL nak makan .. ada stok kurma .. haa leh ubuh instead of kismis selalu kan ;)

Zie said... [Reply to comment]

makan tahulah... heheheh emm terliur tengok pic tu..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

uhuk2 tersedak aku weh, 2x org sebut namekuu..kih3..fyi, resepi makcik aku yg ana & errynn btau tu sgtlah leceh ya amat..aku dgr je makcik aku stat citer care die buat aku dh nguap,hahaha, apekate ko try resepi simple dimple aku yg gune roti butterscotch tu? ade skali kuah custard tu..sodap gak weh
ni link n3 kt blog aku
http://superzetymarlia.blogspot.com/2011/08/puding-roti-butterscotch-spesel-edition.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...