MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 8, 2012

saya sangat bizi


nampak tak meja opis aku dah mcm tongkang pecah?lagi 2minggu je tinggal..nak meninggalkan idaman pharma buat selamanya..lepas ni opis ni dah tutup..seme pindah..ada yang g bangi ada yang g bukit raja..
memang bizi giler babas arini..FB pon xbuka...xkuasa aku nak hadap FB dah dalam saat2 genting cam ni
mana nk hapuskan seme doc2 yang p&c seme..mana nak email kat supplier inform dah nak tutup
kang hujung bulan ada plak nak wat makan2 sempena hari2 terkahir kat sini..mana nak arrange hadiah staff haih nak tercabut rasa tangan ni....entry arini seme autopublish minggu lepas dah siapkan dah...ni gambo dalam memory card melambak lom tranfer lagi ni
sorry yea kawan2 tak kesempatan mlawat blog korang
tq pada yang sudi tinggal komen..

 

Published with Blogger-droid v2.0.4

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

selamat membizi!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

bz bee ;)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

alah..ko pndh jelah bangi tuu,heheheh..sonang je aku ckp kan..semoga dpt tmpt yg lebih baik nana :)

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

semoga dipermudahkan sume urusan k..esp urusan mengemas n urusan cari kerja baru..=)

FiZ said... [Reply to comment]

hari ni bz x?hehe.trtunggu-tunggu entry kak nana ni...

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said... [Reply to comment]

tak larat nak mengemas time nak pindah.. huhuhu

kayyana said... [Reply to comment]

penatnye nak kemas... huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...