MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 17, 2012

sebak hati mama...

semalam baring2 nak tido...borak2 la dengan amrul...

yang..macam mana ni..saya belom dapat keje...tak lama dah nak hujung bulan...amrul kata try la cari tempat2 lain insyallah...ada keje tu...tiba2 tengah meluah perasaaan kan damia menyampuk

ala mama...xpe nanti mia doa mama dapat keje....

aku pandang mia...sebak plak rasa...nak gelak pon ada
aku tanya macam mana mia doa mama nak dapat keje cuba baca nak dengar sikit..

bismillahhirahmanirahim....allhumma...bariklana... EH TU DOA MAKAN LA...mia cakap...

hahahah bantai gelak mama dia..alahai anak..moga2 doa mia tu dimakbulkan...mama dapat keje awal bulan 3 nanti

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

23 ribu orang memberikan idea bernas:

Em's Family said... [Reply to comment]

takpe nana, rezeki kat mane2 , mira dulu 7 bulan tak keje.. sakittt sangat mase tu

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Sweetnya damia!!

shidasyakirin said... [Reply to comment]

kitaorg pun nak sama2 doakan nana cpt dapat kerja baru..amin

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

rezeki ada di mana jua, eh dah try minta keje kat gamuda ke?ada kosong admin exec rasanya...kita semalam pi utk HR Exec...tapi jauh tak dari rumah nana ek?

sue zainun said... [Reply to comment]

nana dah berenti keje tempat lama ke?..hope dapat tempat keje baru yg best dan selesa untuk nana lps ni..insyaallah..

amiey lee said... [Reply to comment]

insyaALLAH ADA REZEKI NNTI...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

baru bak filing2 sebak jugak
tetibe mia bc doa mkn terus tergelak besar, haha!
anak, anak....

uNa said... [Reply to comment]

bijak ank mama nana ni ek..same2 la kite cr kje..btw, dh lma una xdtg cni

Lady Rina said... [Reply to comment]

so sweet..:)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

makbul tu doa mia tu ;)..jgn givap tebar resume nana!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

amiin..me doakan utk nana

qemaishak said... [Reply to comment]

insyaAllah ada rezeki kerja nanti..kebanyakan kanak2 pandai baca doa makan dulu kan..bagus mia,siap nak doakan mama lagi tu:)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

olololo damia.... bdk2 mmg gitu kan...
kdg2 buat kita rasa terharu....

akak pon doakn agar nana akan dpt keje nanti....
sabo erk...

Myra Jay said... [Reply to comment]

doa mkn plak yg dibacanya. hi hi. xpe smoga berkat dan dimakbulkan. amin



nak mintak rakan-rakan tolong komen banyak2 dan like. komen mesti lebih dari 7 patah perkataan
terima kasih


http://denaihati.com/nikon-d90-gadget-impian-mj

Myra Jay said... [Reply to comment]

Hehee, so sweet Mia ni :)



p/s : Kak, kalau rajin nak minta tolong myra kat contest Denaihati
http://denaihati.com/nikon-d90-gadget-impian-mj

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

moga nana cepat dapat sembuh.. rezeki anak yg cerdik.. mia.. ;)

Ena said... [Reply to comment]

InsyaAllah... ada tu.. Usaha tangga kejayaan..

dpt bayangkan mia masa tu.. hihi..

nanakimie said... [Reply to comment]

hehe...mcm anak buah nana,nak solat pun baca doa makan:)

umur dia 2thun lebih,

geez said... [Reply to comment]

Aminn.... ^_^

mama rifQy said... [Reply to comment]

sweet mia!!! insyaallah ade rezeki utk nana

fazilzura said... [Reply to comment]

hihihihi cute je mia ni ..

aku rs kalau a month x dpt keje ok lg kut..
dlm time tu try2 ler godek jobstreet ..
aku akan tetap tlg ko jgk tau .. jgn wisau .. weh email yahoo ko kt aku , aku ado email opis ko je

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

insayallah....moga nan cepat dapat kerja

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

halamak..die igtla aku ajar die na..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...