MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 1, 2012

selamat hari wilayah persekutuan

 weeeeeeeeee...kami di wilayah persekutuan berucuti hari ni....selamat bercuti kepada yang cuti..pada yang bekerja plak..kerja kerjakan...dan selamat beramal..wahahahha....

bendera wilayah persekutuan
p/s: arini aku ada interview...kebetulan plak memang hari cuti kat KL kan..opis nk intebiu tu kat area midvalley, selamat cuti aku..xyah nak apply2 cuti sebab nak g intebiu...korang dokan aku yea...ni interview ke-4 aku ni...risau ni...opis ni nak pindah awal bln 3 keje xdapat lagi ni huhuhu.....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...