MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 23, 2012

sisa2 glamer hahaha tampa kang

tu dia tajuk bikin meluatt kan?hahah jangan salah paham xde niat walau sebesar kuman pon dalam hati saya nak velagak2...cuma sronok la bila mana muke kita yang tak jelita ni kuar magazine...ye la bukan senang kan nak ada peluang cam gini..masuk magazine..bukan xpernah masuk magazine sebelum ni...ada masa skolah2 dulu masuk magazine skolah..hahahah....klw gitu seme orang la penah merasa masuk magazine kan?

mekaseh kepada kawan2 yang inform, yang tag kt fb pasal muke kami kuar majalah lagi....semalam g carik intrend, bawa balik umah tunjuk kat damia, mia..cer tengok ni gambar sape??gambar deah dia kata..deah dulu yang dia nampak hahaha...pastu mia tanya:

mama...mcm mana mama buat??gambar mama dalam ni?

hahahahah....lawak plak soklan damia...mana ada mama buat apa2 la..dah memang mama dalam majalah tu...setau aku INTREND ni xde plak dalam senarai media2 yang datang masa malam tu...stakat ni yang dah keluar JELITA, REMAJA,paper kosmo, utusan malaysia,skali tup2 kuar majalah INTREND yg mana ktorg tak de pon di bagitau yg akan kuar majalah INTREND, sebab masa kt sepang aritu aku ada tanya2 akk wartawan tu story safi ni sape lagi yang kaver?tak de plak dengar INTREND kaver..heee...

lagi satu magazine yang ktorg xtau pon akan keluar, magazine KLIK, ni magazine budak2 remaja...adik si nana yg bli..baru ktorg tau ada muke ktorg dalam tu..slain dari tu buddiey.com pon ada juga up cite pasal ktorg kat blog dia..alamak sumpah wei..terharu rasa..ni pon dah berbulan2 cite pasal safi ada lagi kuar magazine...

apa2 pun menda ni seme pengalaman sekali seumur hidup la kan...tah bile nk mrasa kuar magazine lagi ntah..


intrend mac 2012
seb baik artikel ni bukan kat bahagian form contest heheh klw tak sure korang gunting muke aku nak anta form contest kan?haha
majalah klik feb 2012
alamak yang ini banyak gmbr ktorg je
yang bawah ni plak 2 entry dari www.budiey.com

p/s : arini ada orang gtau muke kitaorang kuar magazine Eh! harus g carik balik keje nanti haha....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

syg gak mia kt aku..rindu la tu..hahaha

Cute Mum said... [Reply to comment]

nana kumpul semua letak dalam frame..
baru glemer..
mesti jadi motovasi untuk damia masuk majalah..
heheh..

lia said... [Reply to comment]

seyes glamer ko nyah he3

mummy_ayu said... [Reply to comment]

harus la...buat scrap book ker..kena letak satu tempat tu..buat kenang2an...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

ekeke..
klako pertanyaan dak damia tu... ;-p

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

semua magz tu ada pic tu heheh :)

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

glamour korang...dah jd retis la..

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

wah..untungnyer.....!

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg femes..byk tul majalah masuk..kalah gathering blogger...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...