MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 7, 2012

adnan sempit 2 lawak giler!


lepas jumpe amiey kt kfc klcc, aku cam bosan...nak balik umah awal lagi..apa nak buat ek?skali wat keje gile tgk wayang sorang2 heheh...dah tu si deah,nana ngan fasya dah berjimba2 bersama2 nengok cite ni masa aku kat mabul..mana bole jadi nak juga tgk..ni pes time aku tengok wayang sorang2 mcm orang bodo je rasa haha...

Nak tgk amrul blk lambat lagi kan...jadi aku terjah je la tgv sensorang..cam lawak plak tgk wyg gelak sorang2 xde geng hahah...tu pon memula gelak tahan2 je sebab segan sorang2 heheh dah lama2 tu cite makin pecah perut hamek ko xingat orang dah aku gelak

bez la cite ni..sam tu la bengong...bole jadi comedian la dia..i lap u lah sam! sape lom tengok sila la tengok yea...lawak nak mam...hahhaha

eh memang tiket wayang dah mahai ek skang?last aku bli tix kt klcc rm11 je..ko tgk bape rege skang rm14 tu mahai tol!


Published with Blogger-droid v2.0.4

8 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

kty pulak memang dah biasa tgk wayang sorg2,

syanasaid said... [Reply to comment]

aku ari tu tgk Ombak Rindu sorg2
lg mcm org gile nangis sorg2
hahaaa

KhaiZa said... [Reply to comment]

nak tgk jugak tp ada si kecik susah sikit la.. kena langgan astro first je la

jom tengok Testimoni everlynn skincare disini http://stokiseverlynn.blogspot.com

nur anis said... [Reply to comment]

tak sabar nak tengok cite ni..tapi nak tunggu kat astro first esok..boleh buat wayang dekat rumah..hehe

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

hehehe.. mmg lawak amat.. sy tgk tanpa sy perasan popcorn dah tumpah.. hahaha.. RM14 coz filem box office lau x silap la..

Cho Zila said... [Reply to comment]

tak tengok lagi... tapi nak tengok seefood...
kalau adnan sempit best ni lagi bestlerkan..

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Nak g tgk..
Uhuk!!!
Bodek si ayah le bwk p tgk cite ni..
Udoh smua kata best ni.. ;)

mrs.ecam said... [Reply to comment]

14 hengget??? ermm klu gitu aku tnggu kt astro 1st la...leh tngk 3ari x henti2...hahahahhahahah bleh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...