MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 12, 2012

alhamdulillah...tumpang gembira

aku tak de naik gaji..sebab aku bukan keje gomen...tapi aku tumpang hepi untuk orang gomen yang naik gaji....bersyukur la..walau pon hanya 13% kan...tu tetap rezeki..ramai je yang mengeluh2 sikit sangat naiknye...adoi..tak reti bersyukur la gitu...dari aku ni keje swasta..xde banyak istimewa nye kami dapat kalau nak compare ngan orang gomen, tapi apa2 pon syukur la dengan apa yang ada...

tumpang hepi untuk amrul yg orang gomen tu la..pasai cola dia naik dari RM200 kepada RM250, walaupon hanya RM50 tu tetap rezeki kan?pastu gaji naik 13%, maknanya..elaun bini askar juga akan naik, ekekeke....bole la wat tabungan holiday akan datang hahaha..xde keje lain oliday je reti.

aku kat tempat keje baru ni, memang ada increment tiap2 tahun katanya..jadi la..sikit pon janji ada kan?syukur :).sonok la org gomen yek..dapat backdated lagi...kayo!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

23 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

alhamdulillah nana!!! wpon kite xkeje gomen,,ade hikmah la kot!!

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Alhamdulillah!!
Ni semua rezeki anak..
Emak2 ni numpang jer..
Hi3!!

Cute Mum said... [Reply to comment]

tuelah nana..
untung diorang kan..
takperlah..
dah rezeki kita camnie..
tapi ALLAH bagi rezeki kat sumber lain pulak..
oliday jangan tak oliday..
hihi..
tak sabar nak tunggu ahad nie.. :)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

untung ek orang keje gomen???

yang tak untung barang naik jek bila gaji naik...menciikkkkkkk

Zie said... [Reply to comment]

Alhamdulillah, rezeki anak2...

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

haa...aku pn tumpang tuk kwn aku yg laki die dpt nek gaji..so that nnt die banje gak aku..hahaha

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

Alhamdulillah..backdated ker nana? i kuran info bab2 naik gaji tu..

atty's said... [Reply to comment]

alhamdulillah..byk tu bagi kty naik 13%..

mcm org kerja swasta, cam kty ni ..kena fight sendiri nak naik gaji..kalau tak haram bos nak naik kan..

umialya said... [Reply to comment]

dok kira2 pg td bleh thn gak hasilnya, alhamdulillah

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

hoho..samelah..tumpang happy utk laki jek..laki naik gaji, dpt tumpang sekaki pon jadilah..=p..nway, tk silap hubby kata kola utk kuantan naik rm25 jek..tp bak kate nana, rezeki jugak tu kan..=p

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

alhamdulillah, aku bersyukur dr taleh hape2.. nk plak dpt tunggakan..
lepas la nyawa sket pas potong umah, hehehe..

tape nana, rezeki msg2. swasta ada kelebihan die tersendiri.. tgk cam petronas, tak naik gaji pun tgk dlm paper baru ni bonus aje 5 bln gaji tu.. bestttt gilakkk!

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
tumpang hepi utk org lain kan..

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
hahah btol2
emak numpang jek

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
hahah oliday ttp oliday kan
wah kemana tu uyun?

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
untung la banyak keistimewaan jeles tau! hehee
part barang naik tu
kami lagi tseksa la..
swasta yg xde kena mengena terpalit sama

Nana said... [Reply to comment]

@Zie
alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
sape ek nak banje ko tu hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
ahh..backdated woo masyuk heheee

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
tau xpe
consider banyak gak kan

Nana said... [Reply to comment]

@umialya
wah bestnye!

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
hahah sama menumpang senang kan

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
masyuk la...backdated berapi!

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

alhamdulillah...wpon tk keje gov.mana tahu pasni rezeki kat gov.amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...