MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 14, 2012

be ke-3 utk 2012

 thn ni agk slow skit nuff kasik be, tapi wlpon xbanyak BE amount skang ni bertambah, tak macam dulu, tu giat menghapdate tu..kenkadang malam xde keje update juga walaupon xde menda nak cite kan..gatal juga nak hapdate

amount skang ni dah bole dah nak cashout, baru minggu lepas satu be jadi me.tapi nanti la tunggu hujung bulan nanti nak cashkan.

 

be ke-3 utk 2012

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tula thn ni slow skit kn dpt be...hrp2 lpsni leh dpt byk lg be dr nuff...hehehe

watyz said... [Reply to comment]

alhamdulillah.. ade gak BE. mmg nmpk slow la thn ni. aku dh bln 3 br ade..

Nadratul Syazwana said... [Reply to comment]

Nad pun ada BE. Tp satu je hehe, tu pun yg first utk tahun nih

fieda said... [Reply to comment]

tahun be mmg slow la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...