MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 5, 2012

bfast @ restoran warisan ibu, tawau

hari last kat tawau, lewat kuar bekpes...memasing dah tido mati kan keletihan mandi laut...kul 10.30 baru nak bekpes, ibarat nye klw kat kl tu dah time dekat nak lunch dah tu..sini kan cepat sejam, 10.30 tu kira mcm 11.30 dah terik bebenor...sebelum kami di bawa jenjalan bandar tawau, harus la perut di isi...kali ni botak tak silap bawa g kedai makan..sebab menu yang aku oder bubur ayam dia sangat sedap..ala2 bubur ayam mekdi

amrul oder nasi lemak, special nya nasi lemak kat sini dia siap hidang dengan sup kosong, xpernah jumpe lagi aku tempat juai nasi lemak ngan sup :) pastu kan kat tawau ni dia ada atas meja mcm klw kita kt kl cili jeruk kan, sini dia ada satu dia nye sambal rasa dia sedap, pedas, masa2 gitu ntah nak explain pon xreti...tapi kalau g kedai makan sure ada sambal tu.menarik!

jangan di tanya mana kedai ni..orang bawa kita makan aje hehee


 


 ni la sambal yg aku cakap tu wajib ada kt mana2 kedai makan
 bubur ayam sama menu ngan rayyan hehe sedapp
 nasi lemak ada sup :)
 gendang gendut tali kecapi
kenyang perut suke hati
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

nur anis said... [Reply to comment]

peliknya nasi lemak ada sup..huhu

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

bubur ayam tu nampak lg sedap dr bubur mekdi.. hehehe

Zana Nordin said... [Reply to comment]

nampak benar sedapnya nana
coz' licin lincau hah sumer atas meja..
sampaikan amrul tersandar..mmg muka kekenyangan

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

melantak adalah digalakkan ketika bercuti...hahahhha

Ena said... [Reply to comment]

heheh... kekenyang betul cik abe nana tu.. damia je lom abis lg santap nye yeh! bagus2.. suka hati tgk anak2 mamam kan..

LiErOSe~QiEmi said... [Reply to comment]

ns lemak dgn sup?? sedap tak? ke lain rase dia?

amiey lee said... [Reply to comment]

hahaha betul2 sesuai pantun ko...gendang gendut tali kecapi kenyang perut bukan main suka hati

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

part mkn2 memang syok!

mama rifQy said... [Reply to comment]

hoho..yang paling pelik nasi lemak siap ade sup.apakah? mmg xpernah dengr lagi ni nana

Nana said... [Reply to comment]

@nur anis
hahah tau xpe
sgt pelik

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
hehe memang btol pon serius sedap

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Nordin
hahaha kan
seme tersandar mcm ular

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
itu aktiviti wajib eehee

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
haha burok pangai kan
dah kenyang menyandar mcm ular

Nana said... [Reply to comment]

@LiErOSe~QiEmi
kita xmakan pon sup dia haha
pelik la ns lemak ada sup

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hahah senang sgt ati kan
org banje lg hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
ditmabah plak org banje heheh
mmg siok

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
hahah tau xpe
sama la kita
xpenah jumpe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...