MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 12, 2012

Burger Bobby Simpang 3 @ lembah keramat

 sehari sebelum g mabul aritu g makan beger ni..dengar2 pemes gak la beger ni...cer korang google burger bobby simpang 3 mest berderet entry orang g makan sini, dah nama pon dalam kawasan jajahan aku harus la try..esok2 orang tanya wei dah pernah makan ke bobby burger?dengan bangga aku akan cakap DAH hehehe...

apa yg menarik nye kan sini korang bole dapat mcm2 jenis bege, kambing, arnab, ayam, daging pastu ko nak double, triple ikut suke korang la selagi muat mulut kan...aku nengok menu kemain panjang pening aku xtau nak pilih mana satu..pastu klw mekdi dia kuarkan prosperity bege stahun skali..sini sepanjang masa ada prosperity...bukan takat ayam & daging je kamben pon ada..emebekkk......

ni nak kasi pomote free bobby beger pasni aku nak minta bege free hahaha

Address:
5, Jalan AU 5C/1,
Taman Lembah Keramat,
54200 Kuala Lumpur

Contact (they do delivery for RM0.50)
Bob: 013-6402237
Caer: 017-2681781

GPS Coordinate: N3 12.118 E101 45.278

l

l

l


ni bege arnab special cheese haku nye RM5.50

kali ke-2 g makan bege bobby, ari sabtu lepas, bawa nana &deah kenalkan tempat ni...cam bese tapau jek bawa makan kt umah deah
prosperity special cheese, lamb RM6.50

korang klw tengok gambar aku tak menarik kan?ni aku copy gambar dari sini memang menarik gambarnye






amacam rasa nak try tak?hehehee...mamatisya ada tanya antara bege bobby & kaw kaw beger mana lagi sedap?jawapan aku dua2 sedap, tapi kaw2 tu dia agak special sebab daging homemade, saiz daging plak 3 kali ganda lebih besar dari biasa..bobby ni plak dia variety, mcm2 pilihan korang bole dapat.ekceli sebelum g bobby ni aku ajak diorang g kaw kawa beger sekali datang hambek ko...baru kul 7,beratur panjang nak mampos..tros kensel xsanggup nak q lelama

beger bobby ni xde la kena q lama gile mcm kaw kaw beger...tapi lama juga la nak kena tunggu masa pertama kali pegi aritu ramai orang..so dekat 45mnt gak la tunggu, second time pegi sabtu lepas dalam stengah jam je kena tunggu, yg pasti xde la kena beratur gile2 mcm kaw kaw beger tu

Published with Blogger-droid v2.0.4

24 ribu orang memberikan idea bernas:

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

adehhh.. terus lapa perut ni tgk beger.. sedap tuuuu

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu makaihhhh melehhhh aku tengokk..sengal tul entry ko ni pepagi buat aku lapar hahahahahahaaa

mama tisya said... [Reply to comment]

yum2 tgk makanan pg2..hehehe...aritu member opis bc blog nana , die p bli burger kaw2 tu...lama menunggu...yg kt sini tk lama ke menunggu??

mama leen said... [Reply to comment]

mak ai sedapnya..

jemput join contest saya.. tq

http://mamaaleen.blogspot.com/2012/03/contest-my-feveret-food.html

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

sedap!!

Falsya said... [Reply to comment]

Sedapnye..bile nak gie dating kt sini..

syanasaid said... [Reply to comment]

aku nk try la kaw2 tu
sbb yg tu jenis bakar2 kan
aku selalu tgk dlm AFC astro jek
jarang kt mesia ade burger gitu

tp bobby ni best sbb tgk menu dia berderet2

juelee said... [Reply to comment]

nnt nak g try hehehhehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

aku gigih snap gps kordinat tue ;-)

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

adeh...telan liuq byk kali nengok ni...lapar la pulak...

2-2 burger xrs lagi..hhuhuh..kene trjah jugak ni:)

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah gambar pon dah nampak sgt besh...gelemer jugak ek burger ni.bile la leh merase ni nana!!

atty's said... [Reply to comment]

adoi..terliur nengok bege nie

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
hahah mgm sedap
teringat2 klw dah makan

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehehe
ala bebila ko dtg keramat
aku banje heheee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
sini lama juga
tgk keadaan
kadang xlama

Nana said... [Reply to comment]

@mama leen
memang terbaekk

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
baru ko tau

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
xle dating sini
tapau bw blk makan umah deah ehheee

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
sila pastikan kuda2 ko kuat
klw nak bli bege kaw2
sebab skang makin ramai orang q hahaha
pengsan nak tunggu

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
heheh wajib bli klw dah smpai keramat

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
heheh senang
sure tak sesat

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
hahaha harus terjah sebab dalam kawasan kita...

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
memang bestla
teringat2 klw dh makan

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

heheheh
sedap kak nant kena try tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...