MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 8, 2012

cuci mata @ ayer hitam

lepas bekpes, balik umah mandi2 g ayer itam..saje je bawa MIL jenjalan..aku nak soping memang tak la kan...balik kl naik keteapi nak soping menda...saje je cuci2 mata...dalam cuci2 mata amrul je la yg soping barang2 utk rumah dia..

kat sini bear2 tu murah la..bantal2 tu seme mcm contoh bantal smurf bulat tu klw kt uptown satu rm10, sini dapat 2 rm10.pasu2 tu mcm bese la..memang murah kt sini..paling pemes bunga telor dia...atau pon bekas2 telor yang seramik tu...skang pesen baru orang kasi cawan corak english tu kan..aku ingatkan mahai...rupenye satu rm1.20 je...bergantung pada kuantiti korang bli la...

ni nama nye saje menghabiskan masa..amrul tu bese la bukan tau dok umah diam2 ada je tempat dia nak bawa g merayap...kita ada orang bawa kita follow je..nak soping duit xbape nak ada kan..heee cuci2 mata je la..lenkali tunggu dapat durian runtuh bole dtang soping sini..nak bli bear besar amrul tu seketol hehe...

sesape nak bli bunga telor nak wat kawen mai la datang sini..si deah ni dari 3 lepas kata nak bli bekas telor kat sini tak beli2 hahaha....ko nak ke deah bole kirim kat amrul

 
 murah jek bantal ni 2 seploh
h
 department kerepek2



department barang hiasan umah


 mana gambar tuan tanah??
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
nah amek..selebetnye ngan inner kelepet2 haha musafir memang gini sarung mana dan je

Published with Blogger-droid v2.0.4

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

meriahnyeeeee...

Afne said... [Reply to comment]

aku klu pegi ayer itam trs terasa dtg tu bawak lori hahahaha

ZYASH said... [Reply to comment]

Nak g ayer itam gak beli teddy bear ngan bantal golek2...heheheh. Tapi tah bila lah....

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

nana
gambar 2nd last tu gmbr amrul pandang belakang ke?
nape nampak cam dh berisi balik tang perut?
ke org lain, hehehe

sue zainun said... [Reply to comment]

woooo best betul dapat shopping sini

Zie said... [Reply to comment]

Wah shopp shopin2 yer..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

amrul da gemok balikkkkkkkk...lidah ko tajam la na...ahahhaa

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg wajib ada muka tuan tanah ni kan..kikikiki

atty's said... [Reply to comment]

cantiknya kusi rotan tuh

syanasaid said... [Reply to comment]

nak kusi goyang rotan tu
murah ke??

watyz said... [Reply to comment]

nape aku tgk amrul mcm dh semangat balik.. hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Falsyaxpe nnt kita g hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
Hahaha mcm2 menda nak bli kam

Nana said... [Reply to comment]

@ZYASH
Hehehe murah teddy sini

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Hahaha tu la amrul
Mmg dh gemok blk dia dh stop gym

Nana said... [Reply to comment]

@sue zainun
Siap duit je heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Zie
Xde soping mana sgt pon hehe

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
Dia stop gym hanhat2 taik ayam je haha

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahaha nak jugs

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Kan comei jek

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Alamak tk tgk pon bape harga dis

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Hahaha mmg pon dia dh stop gym tu naik blk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...