MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 21, 2012

dapat juga 1

aritu kan kt FB kengkawan yang kaki contest seme upload memasing dapat bear cuti2 malaysia, nengok cam best jek..ye la menda free kan musti la best...ada tu sampai dapat 11 ketol anak patung, aku memang tak tau contest apa yang fb cuti2 malaysia buat sebab masa tu tengah bizi nak mengemas opis lama.

tak tau camane satu aritu ada dapat courier, bila buka nengok ada anak patung yang ramai kawan2 dapat tu...tapi bukan atas nama aku, atas nama amrul..hehehe ntah bile masa dia masuk ntah la..aku call amrul dia pon tak tau dia masuk contest apa..lawak plak, aku pon xjoin, dia plak yang bole join hehe...dah tersampuk hantu kontest ke apa?

 doll ni cine, dia pakai baju cina
 
Published with Blogger-droid v2.0.4

11 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

SWEET JA...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cute!!

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

comei lah! nsib amrul msuk..hahha

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

alolololo!!
comei!!
ni doll 1 Malaysia nih..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

kumpul lah banyak...gi kat page cuti malaysia

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

mak aih..amrul lak da masuk contest..hahahaha mmg pon aku tgk kt fb die berderet2 kadang tu contest..

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

bukan nana ke yg slalu masuk contest????huhuhu ...hahaha

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

cute la amoi tu...ahaks

Myra Jay said... [Reply to comment]

Comel kan bear ni, Myra pun jeles tengok diorang dapat :)

ieda said... [Reply to comment]

cumel !!! ... ;)

syanasaid said... [Reply to comment]

aku dpt 3
hehee ntah bile aku join ntah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...