MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 14, 2012

dinner @ hayaki

ahad lepas amrul datang kl kejap je, sebab outstation sehari kt sini.pas magrib g amek amrul kat KL transit, malam tu amrul ajak g makan...dengan bersyarat nak g tempat makan ekon, puiii..demand aku ni ingt nak la g makan nasi ayam penyet kat platinum walk danau kota tu...tetiba plak dia pon bole drive sampai danau kota..tapi bukan nk g makan nasi ayam penyet...dia carik kedai2 yang ada ekon dekat2 ayam penyet tu...

sekali nampak la kedai nama hayaki, belakang old town white cofee..tak pernah aku masuk kedai ni...xpela dah dia nak sgt kedai ekon kan..aku ni memang lapar kemain la..pasai time tu amrul juga yg ckp nak kuar dinner lewat2 masa tu dekat kul 10 dah...kemain aku terpaksa menahan lapa...

nengok kedai cantik, menu plak seme nampak sedap2 belaka..aku pon oder la mee kari, amrul oder ciken cop, damia amek telor separuh masak.sekali yang sampai nye menu aku dulu mee kari..allahuakbar...nengok kuar tros mati selera! cair gile...xlama tu sampai plak amrul nye ciken cop, lagi skali kuah dia cari juga, black paper sos tu mcm masuk air hujan mcm mana?

aku suap la skit nak rasa mee kari...adoi tak bole pegi la...ngan kedekut bahan, kuar cair mati selera aku, amrul plak baru potong sikit je ayam tu dia makan tros dia benti makan, MASIN kuah dia kata, amrul tu xpernah pon makan tak abes..bese tak sedap ke sedap ke dia makan je..tapi once dia sendiri pon makan tak abes..maknanya memang tak sedap la tu...sumpah aku dah pangkah kedai ni xkan aku jejak lagi
 



kuih malas kuih apa ntah hehe
telor separuh masak dia plg sedap aku pernah makan sebab dia tak mentah sgt
aku nye mocha ice blended tu sedap
tengok sendiri la betapa cair nye kuah mcm masuk air hujan
ciken cop kuah cair, masin ayam dia plak ntah la serba tak kena!
pendek kata sangat tak puas ati makan kat sini, membazir je!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

syanasaid said... [Reply to comment]

aku selalu la nampak kedai ni
tp tak msk pun...
nasib xmsk..kualiti tarak ek

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

eh tak sedap ke? telur separuh masak je sedap ek? huhuhuhu~ bgs gak reeview cmni, so kami tak de la nak p makan kat sini. dha tahu rasa nye.ehehehehehe

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

aisey, wat rugi duit org jek depa ni
dalm menu sume nmpk sedap2
tp hakikatnye....? hemmm

YaNa Yassin said... [Reply to comment]

Baru malam tadi lepak kat oldtown sebelah Hayaki nie, nasib tak makan situ. Tgk pun macam tak ramai org jerk.

sue zainun said... [Reply to comment]

nampak menu cam menarik n sedap..hmmm indah khabar dari rupa nih..

syariza09 said... [Reply to comment]

rege mahal tp kualiti haprak

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Adoi pes time aku tgk kedai ni rs berat ati je nak mkan....amrul yg beria
Mmg xdtg dah pasni

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
Seme xsedap telo je sedap dh la bole thn mahalnye

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Ni la salah satu sebab nape kita xsuke cuba mkn tmpt baru

Nana said... [Reply to comment]

@YaNa Yassin
Seb baik la xg mkn kt sini adoi mengecewakan

Nana said... [Reply to comment]

@syariza09
Hampeh :-)

Nana said... [Reply to comment]

@sue zainun stuju indah kabar dr rupe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...