MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 27, 2012

esok ada promo kat Airasia

saje nak share...jom pakat reramai masuk web Airasia esok...something BIG is coming BACK! apa yang BIG nye sama2 la kita nengok esok yea...
untuk diri sendiri memang idak akan ada penerbangan kemana2 lagi KOT buat sementara waktu hahah...ye ye kan kata KOT ye la..kita hanya mampu merancang tuhan yang menentukan....

 




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

tahun ni, bulan 5 fly pastu puasa til baby umur 1tahun kot kui3... kalau aku tahan la nak puasa ;p

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku pong tgk ajelah..pose..ikat perutt..(blh caye ke?)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

kena tunggu dah kul 12 malam ni.. hehehe

Cute Mum said... [Reply to comment]

boleh tgk sebelah mata jerlah..sebab mesti takdapat berjalan sementara nak tgu bersalin n pantang.. huhu..

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

mesti payah nak menembusi web ini.. hahahaha.. thn depan nak terbang kemana ya.. tgk bajet.. ada ke?? adoyai...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

menarik ni..lama dah tak naik flight ni..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

kot2 apa tu nana....baby kecik coming soon ker heheh

sue zainun said... [Reply to comment]

wauuu menarik nih

Gieyana said... [Reply to comment]

X terbang utk pergi kemana2 gak..kena saving duit for the next visi insyaallah..

ieda said... [Reply to comment]

TQ dikk
sharing

Falsya said... [Reply to comment]

jom kite terjah KK sama2 nak ramai2..hehe..alaaaa..tp kene tunggu mek berdua tuh tawen dulu laaaa..

mama rifQy said... [Reply to comment]

ape yang menarek kat AA ni ye..same2 kite tunggguuu!!!

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

mmm...nk kena tgok gak nih. kot ade yg sangkut. thanks nana!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...