MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 23, 2012

first time menang kat TUPAI

 lama dah tak join contest cinemalonline..sebab malas nak g preview screening, skang ni jadi selektif, kalau contest tu tiket dia pos kat umah baru masuk, xlarat nak g redah jem balik keje nak rush g kolek tiket hee..tu pasal la skang ni memang nama dah suam2 kuku kat cinema online, skang ni yang hot namanye kat cinema online, cikbambam, xpela kami kasi chance ke orang lain plak lah...kang orang cakap asik2 muka ni je kan..cam tamak haloba hahaha...

ni kes bosan2 bila malam xdek keje mula la mencari contest, termasuk la contest kat tupai.com.my, menang plak..alhamdulillah rejeki..pes time menang kat tupai ni...harap2 dapat open tiket..hahah..pasainye aku rasa cite ni mcm berat skit ceritanya..malas nak berfikir..kalau dapat tiket open bole la tgk wayang yang lagi bes hahah demand gile kan dah menang lagi mau banyak songeh puiiii hahahaha...

pape pon mekasih tupai!
kemenangan ke-8 utk 2012
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

TAHNIAH nana.. dapat hadiah & menang.. nnt cite erk.. filem ni best ke tak.. ;)

Cute Mum said... [Reply to comment]

tahniah nana..
kat Tupai nie kena collect kan tiketnya.. tapi tak taulah kalo die boleh pos.. uyun dulu minta tolang ayu.. pastue bila sampai, kat sini tayanganpon dah habis.. :(

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah...

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hikhik..pemalas dah skang kan..

ieda said... [Reply to comment]

TAHNIAH NANA
always lucky ... ;)

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

tahniah, murah je rezki nana kan.

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

org kata cite ni best...tulke ek? nk g tgk esk ni

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

citer ni heavy jln citernya
congrats nana!

Gieyana said... [Reply to comment]

Tahniah...

Aku mls nk google joint contest..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tahniah Nana.. murah rezki!!

Adyshariz said... [Reply to comment]

aku pon cam ko sblm ni, selecktif la sgt2..tapi aku try masuk gak..last2 bagi adik aku la lagi bagus..hehehe

tahniah..tahniahh

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

name ko mmg sentiase ong na ;), akunye tiket 3d the lorax tu nmpknye burnt laa..leceh nk ic bagai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...