MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 26, 2012

jalan2 batu pahat

last weken aku & mia kat kluang..saje je jumpe amrul..sebab amrul dah 2minggu tak balik patut last week dia balik tapi xleh balik pasal ada event kt tempat kojenye...jadi nye minggu lepas masuk 3mgu xjumpe kan..rindu dia tahap xleh tahan dah (opss jangan fikir yg bukan2 eh...hahahha) rindu la wei..nak gurau senda ngan mamat sengal tu...mia pon tanya bile daddy nak balik?aku ni klw start mia dah tanya..aku pon kesian...nak tak nak berkorban la si emak membawa anak nye jumpe si ayah

oh yea...mekasih kepada gepren tersayang yang bersusah payah menempuh jem semata2 nak anta aku kt TBS balik keje juhamat lepas..mekaseh uolss...nanti i banje uolss makan okeh!

ari sabtu tu bosan...xtau nak g mana...amrul cuti sabtu, ahad dia koje..tengahari tu dia xde tanya pon nak g mana?tau je dia bawa kete..menghala ke batu pahat...patu dia sebok dok tanya nak g mana ni ek?hehe..dia yg bawa kete dia tanya kita aku mana la tau apa yg menarik kt batu pahat...kalau tanya aku, aku nak cari makanan je la...hehehe..

oleh sebab masing2 xde arah tujuan..saje la jalan carefour batu pahat, dari kluang ada la 40 minit kot..mcm xpenah g careofur kaedahnye! hahaha..kluang xdek carefour ye puan2..yang ada giant & econsave slain kluang mall & kluang parade.

dah g carefour situ ada parkson..udah terjebak mak nye si mia..bukan bole nengok sale sana sini mula la..gatal nak membeli walaupon sedar diri duit tinggal hujung napas...adoi ni dia pompuan kan...memang kalah dengan perkataan SALE

mia mengepau daddy baru gaji
 

mama plak terjebak soping baju utk mia, ala lama xbli baju baru kat mia..gatal beli mcm beg besar sangat..udahnye tinggal kat sana suh amrul bawa balik minggu ni
bagus eh parkson xkasi pastik beg, dia kasi paper beg tapi xde tali susah nak jinjing
square one shopping mall


Published with Blogger-droid v2.0.4

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Uishhhhh!!
Soping erkkk..
Besau beg plastik dr tuan yg ngangkatnya..
HIk3!!!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

omaknya yg terlebih rindu daddynya nih.. hehehe

watyz said... [Reply to comment]

selalu ke batu pahat lalu jek. x singgah pon. bli apa tu?? hehehhe

bada said... [Reply to comment]

dh terjejak kaki kt soping mall ye...terbeli la pulak..hihi

Falsya said... [Reply to comment]

hamboi2..sopping uuuu..tetibe tekak aii teringin nak makan kat victoria station..bkn salah gegurl kayh..baby gegurl dh tendang2 dh nie..wahahahaha..

Afne said... [Reply to comment]

nana, kt bp mmg situ je satu2nya care4 yg ada. ko cer masuk bp mall situ ada the store. mcm2 kedai ada dlm tu ala2 mid valley mini le juga. jgn lupa bwa mia naik strawberry yea hehe

mama tisya said... [Reply to comment]

best dpt paperbag tp tkde tali la plak ye..hehe

mama rifQy said... [Reply to comment]

sekali sekaler shopping ape salahnye..sape lagi yang nak habiskan duit somi kalo bukan isteri kan??

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

mia, mia beli ape tu..?
besor beg plastik mia
beg ketas mia pun nmpk cam berat jek
heheheeheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...