MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 19, 2012

jumpe blogger dari ipoh @ klcc

ari jumaat lepas kami pakat nak jumpe kawan blog yang datang jauh nun dari ipoh...orang nye tak lain tak bukan salina, ibu akil, salina ni rajin mengomen nak blog aku, deah & falsya heee silap2 kalau si nana keding ada blog mesti dia follow gak blog nana keding hehe....

seme ni deah la yg arrange...dia yang berbalas2 sms ngan salina...tinggal kami ni nak jumpe jek..memula tu aku langsung tak tau yang port perjumpaan kami kat KLCC, dah alang2 sampei klcc saje la usha sekali kat bawah tu..nengok tapak jualan f1 hee...tetiba

kepada salina, sorry kalau terkurang or tercacat perjumpaan kita..date dia tepi air pancut yang tak memancut hahaha...air pancut tengah dok mentenen...tak function plak..sian orang jauh dtang dia tak berpungsi....dah la tak penah ke klcc katanya..xdapek nengok air pancut kan.hehe..xpela bukan bez pon air pancut tu, mandi air pancut lagi best

sementara tunggu salina...kami soping dulu kat british india...pui...jangan cayala ek..hahaha mahal gile xmampu mak..mampu posing jek hahahaa
  sini pon juga...hanya mampu posing hehehe
hah kat sini memang seme mampu...membuang hajat2 tertangguh hehehe
menunggu dengan penuh setia..mia dah mule buat muke...sebab tetamu yang di tunggu tak kunjung tiba
eh mcm pantun plak hahaha

akhirnya...tetamu yang ditunggu2 sampai....salina datang dari ipoh yeop....ramah benar deme....mcm 10 tahun kenei!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

ooo..jumpe salina ye..eh eh..mane aqil? salina datang sorang je ke??

mama tisya said... [Reply to comment]

oo jumpa salina..die dok ipoh ek...

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

owh.. ibu Aqil Naim..

eB ezrin said... [Reply to comment]

dh agak dh :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh bestnyer jumpa akak Salina :)
Jelezzz :)

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

yeayyy...dah jumpa..pasni EB pulak..hahaha

Falsya said... [Reply to comment]

byk kenangan bile jmp salina nie..palang parking jatuh..seram gegurl..hahaha..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh jumpa kwn2 blogger :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best bila dpt jumpa geng blogger..

amiey lee said... [Reply to comment]

tido ke si damia??? heee

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

akhirnyer berjumpe jua kan...kikikikikiki

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

sampai tido si damia tunngu...larat ek nana dukung dia..dah besar tu

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

bila nak jumpa fasz pulak?????uhuk2...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

jumpa2an jugak ye..
bestnye

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
Akil tgh blari2ayah dia tgh kejar hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Ahh org ipoh

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
Ahh...pemes salina ni ramai org kenal :-)

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
Hahah kita yg dok dkat ni xjumpe lg kan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Heheh nnt bila2 kita jumpa plak na..

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
Tu la org dekat xjumpe lh
Yg jauh dh jumpe dlu

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Palang jatuh
Toilet tutup
Air tumpah hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Tu la selalu dok komen je
Nak juga jumpe live kan

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Btol...
Dpt tambah kawan baru

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Ahh la ngantuk dia

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Tula jumpe juga akhirnya

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
Adoi nak patah pinggang juga la..
Dah berat heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Bkn selalu kan dtg kl
Jadi harus la ngedate sama2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...