MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 7, 2012

jumpe blogger kaki berjalan :-)

ari khamis lepas, ari pertama jadi penganggur hehehe...oleh sebab ada banyak urusan yg perlu disettlekan, aku saje xmo masuk keje awal bulan 3 aritu, ari kamis settle kan urusan kat maxis, amek appointment baru kat klinik untuk checkup mia.

pas g kenek tu bedesup g maxis..naik lrt jek mia tinggal kat tokwan..kengkonon nak terminate line maxis..padan muke elok2 pakai prepaid gatal nak tukar line..skali amek ntah hape2 jadah dia cas..bil jadi 2x ganda dari nilai aku bese topup tiap2 bulan cas itu cas ini tax itu tax ini penipu nye maxis keling! benci aku...sebelum tu aku dah call tanya bole terminate ke?bole katanya bayor 25 hengget..skali g sana xbole plak kena tunggu 6 bulan baru bole teminate cess mmg bangang..penat2 aku dtang naik lrt bagai skali xleh terminate....

geram nye pasal..aku bawa diri ke klcc..tgk jam dekat kul 1, tetiba terdetik nak call amiey ajak dia lunch sesama...wlpon aku dah makan..heheh saje la nk lepak2 klcc xmo balik lagi seb baik amiey free...maka kami pon ngedate la kt klcc...aku teman amiey makan jek..sebab dah konyang...kali ke-2 jumpe amiey masa mula2 dlu time amiey amek kuih sarang semut tp xamek gambo pon..ni baru gedik2 amek gambo

bez je dengar amiey cite pasal dinner dia..menang best dress..siap dapat vonus tambahan..murah rejeki ko beb..moga2 melekat kat aku plak pasni heheh....

 tq sudi lepak ngan aku...dapat aku lepas tension ngan maxis bahalol tu hahah
 

Published with Blogger-droid v2.0.4

5 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

nana..nape nak checkp up damia? xsihat ke die?

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

uik! cas ntah ape2 erk.. baru nak tuka pakai line.. cancel la cam ni.. terus memakai prepaid..

eRiNsZ said... [Reply to comment]

ok la tu bebbb terubat hati luka lara dpt hang out yeeehaaaaaaaaa

syanasaid said... [Reply to comment]

suspen jek..ko amik pakej maxis yg mana ce cite sket
aku ni kesahnye baru jek tukar plan maxis
br 3 bulan..so far ok lg bil aku
takuit plak kang menjadi2 dia caj

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

maxis ke..astro ke..
sama jek
masa nak pakai kemain die kata berbaloi la, murah la, apa la ...
tp bile dah pakai charge kemain mahal!kene tipu jek sbnrnye
bile nak terminate lagi nanges..
saje2 je kasik lambat..pastu ada charge lain lagi..saje2 tak kasik terminate la tu..
tgk la lepas 6 bulan nnt..mesti ada bil lagi wpun tak guna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...