MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 16, 2012

K Mode la...not KEMUT!

di satu petang yang hening..bertempat di opis baru..kring..kring bunyik tipon..pekerja yang inesent ni mcm bese la angkat phone....

aku : hello...A***** (nama opis tpaksa di rahsiakan utk keselamatan bersama hehe)

Mr x: hello... A****??

aku : yes.. A*****

Mr x : ini mr x from K Mode...

aku : yes mr x. u dari mana??sorry i tak dengar

Mr x: K Mode...K Mode..ulang 5,6 kali

aku : hah??pay mode?? mcm mana nak eja nama company u ni?

Mr x: K MODE...(sambil dia menyebut tak tak eja...) agak xjelas sebab dia orang cine K dia ada bunyik macam P gitu la

aku :  hah?? dok pay mode again..

Mr x : mangkali dah bengang aku dok hah?hah?? K MODE..... not KEMUT katanya

aku : hahahhaha....dok bantai gelak bersama2 orang cina tu, then baru aku dapat tangkap nama company dia KMODE rupanya..

Mr x tu pon cakap KEMUT sambil gelak2 hagaknye kan sebelum ni ramai ko yang assume K MODE tu KEMUT kemon la..xkan ada company nama KEMUT cam lucah jek hahahhaa

sekian entry santai yang sengal



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

tak pe
yang penting sampaikan maklumat dengan tepat....

itu boss sayang!!
biarlah org kata kite munguk ke nak suh ulang berapa kali......

Myra Jay said... [Reply to comment]

Heheeee, memang sengal :D

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ha ha ha..lawak jer..
tu la..jenuh gak kena berurusan dalm telifon nie..mcm2 ragam.

syanasaid said... [Reply to comment]

hahahaaa
sabau je la...xpe ampun sbb staff baru kan :p

lia said... [Reply to comment]

len kali cer pilih nama senang2 wakakaaaa

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

hehehehe... kalau call mmg ada yang nak kene repeat.. huhuhu

mama rifQy said... [Reply to comment]

kelakar la nana ni!! ingatkan ape tadii...

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

same je sengal dedua..hahahah

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

hahahaha,,!!
lawak giler ar nana!
=D

Falsya said... [Reply to comment]

disebabkan aku dh tau so aku malas baca..aku cume nak gelak jer..

hahaahahahahahahhahaahhahaha..

Ietams said... [Reply to comment]

hahahaha kelakar

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

Kemut tu selain ehem2 mksudnya kedekut kan? Kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...