MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 9, 2012

kali ke2 naik keteapi

kalau dari KL ke kluang kami naik bas, balik nye plak dari kluang ke kl kami naik keteapi...mcm bese la amek yang katil punye..memandangkan perjalanan naik keteapi ni 2x ganda lagi lama..tu pasal aku amek train kul 1.20 pagi...senang tido je.tau2 esok pagi dah sampai....

memandangkan amrul askar kan..jadik kami dapat la diskaun 4 hengget utk tiket keteapi ni..harga sebenar RM39 diskaun 4 hengget dapat la RM35 save banyak dah, kalau naik bas kena amek 2 seat dah RM48...ni amek katil memang luas la tido ngan mia.diskaun ni layak untuk keluarga saje..mak,ayah, isteri & anak.

kejap je aku kat kluang...nak balik ari ahad kang...sampai ari isnin kang nak keje plak kan...xpe la dapat jumpe 2 ari dah lepas rindu dah tu..sian mia kan rindu kat daddy dia...tp bukan mia je..mama dia pon rindu juga wahahha..kaver line konon mia yg rindu hahhaha....

masa nak naik keteapi kan..tetiba aku rasa mcm kajol nak tinggalkan shah rukh khan mcm dalam cite kuch kuch ho ta hai....hahah...serius tau..tetiba sebak rasa nak berpisah ngan amrul...agaknye mcm tu la amrul rasa tiap kali dia nak balik kluang tinggalkan ktorg kat kl kan?aku sms amrul, ckp alamak..sedih nye rasa...amrul reply ha..skang baru awak rasa apa yg saya rasa kan?lelaki kan..biasalah mana dia nak ngaku dia sedih ke apa...skang br pecah rahsia :)

xpela....yang walaupon kita terpaksa extend PJJ kita ni...skang saya tak tak risau sangat..sebab mak dah duduk dengan awak, makan pakai awak dah ada orang jaga...kalau dulu asik2 makan magee je kan...kali ni sure awak bertambah besar sebab mak ada masak sedap2 heheh


jam masa ni kul 1.20 pagi..mil & adik ipar pon ikut anta ktorg kt stesen keteapi

 dah sampai kl central mia tido je sepanjang jalan..lena kemain ye la goncang2 mcm duduk dalam buai kan..ngan mama dia tak sedar apa ehehe
beg angry bird xlepas...dia la rembat masa kt ayer itam

 dari kl central naik lrt balik umah..masa ni dah cerah dah kul 7pg

 suke kemain! dapat naik lrt...ye la umah dekat je ngan stesen jelatek tu ari2 mia nak naik lrt...xbawa2...
ni kali ke-3 kot mia naik lrt

Published with Blogger-droid v2.0.4

10 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

teringin gak nak merasa naik ktm ..

lia said... [Reply to comment]

owhhh ada katil skali ek? mood : jakun ;p

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

lena betul mia.. lamenya tak naik keretapi..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai aritu naik KZTM balik kluang naik yang biasa..teringin la pulak nak naik ada katil ni..cam best jaa

Gieyana said... [Reply to comment]

aq x pernah naik agi keretapi nie..tingin gak!

balik lepaskan rindu yer..:P

eRiNsZ said... [Reply to comment]

ank-ankku blom pnah lg naik train...kompem xcited gler hihihi

momguess said... [Reply to comment]

best kan!

momguess said... [Reply to comment]

best kan!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Xpnh naik..huhu

mama rifQy said... [Reply to comment]

kite tak pernah naik nana!!! kat trg xde!huhuhuuuuuuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...