MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 6, 2012

kenduri kenny rogers

ari rabu lepas kami kenduri kenny rogers..punya lah lama tak jumpe gefren..3 minggu tak jumpe diorang..sejak dari balik kampung masa arwah FIL meninggal...sampai la aku balik dari mabul..baru jumpe diorang...

ekceli kami redeem voucher yang falsya menang dari kenny rogers tu..tak sangka plak voucher tu ada 4 ngam2 utk kitaorang 4 orang mcm tau2 je kenny rogers ni kami berempat hehe...dah la sorang dapat satu set, pastu ada extra dish lagi 4 kupon...amek ko gile kenyang...

oleh sebab nak lepak2 lama pas makan ktorg tapau je..bawa makan kat kondo si nana keding..kenyang tersandar! mcm ular sawa.beznye klw selalu dapat makan free gini kan hehe...kalau nak free kena la rajin join contest ye tak?skang ni mood contest pon kelaut...nak2 dah start keje baru ni dah malas nak join contest rasanya..tolong la...bile mood nak datang nih..

kupon cilok dr blog pasha

 air free sebab tunggu lama
 lgedix seme nih



 serabai nye rambut mia kan..cik umi dia yg ikat hehe
set semenye...amek...kenyang sampai esok

Published with Blogger-droid v2.0.4

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

pergh..!nyum2! :)

Falsya said... [Reply to comment]

sedanyeee..xajak pun..hahaha..

syanasaid said... [Reply to comment]

lapar lapar lapar
mencabar posa aku ari ni

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hahaha...kesian syana..g tgk watpe

amiey lee said... [Reply to comment]

nyummm nyummmmm

atty's said... [Reply to comment]

sedapnya kr..ni yg rasa nak makan gak nie..

mama rifQy said... [Reply to comment]

amboi gambo ngedik itu! ngan mia2 skali join gedix..hehehehee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

Sedap bganda2 sebab free heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Tampamkokang

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Hhaha sorry la ek
Anggap la ni seme dugaan hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
Hehehe xpe banyak pahala sebab dugaan besar hahah

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Heheheheh free sgt nyum2

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Hahahaha xleh kan klw tgk kt blog
Tros rs tingim

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
Hhehehe itu wajib

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

sedap hooo.. lame x makan kenny..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...