MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 26, 2012

kerana KTM terlewat aku g keje!



adeh...nyampah aku ngan KTM...malam tadi dari kluang konon kat tiket kata kul 1.20 pagi gerak dari kluang & dijangka sampai kl kul 6.30pagi...skali apa masalah ntah nye..kul 2.30 baru gerak sampai kl kul 8.30pagi! dah aku terlewat g koje! ampeh tol...masa sampai kl central pagi tadi memekak jek announcement kata ketapi seme delay sejam, dari watktu dijadualkan..ada masalah teknikal katanya...argh..dah buruk rekod pekerja baru cam aku ni, xpenah datang lewat arini masuk keje kul 10

dah ler malam tadi nyaris2 tlepas keteapi..baik nye membuta...sekali ntah mcm mana mcm ada orang kejut2 je..aku terjaga kul 12.40 pagi, terus aku rasa mcm nk pengsan tengok jam eh! dah lambat! hahah...bese set jam kul 12.30 siap2 nak g stesen keteapi...dah amrul kemain pecut g stesen keteapi..ingt dh lewat..rupanya keteapi xsampai2...kena naik keteapi yg sedia ada kat landasan, kena plak seberang landasan adoi..dugaan btol...

haih..skang ni makin kerap la aku turun kluang..sejak mil dah dok sama ngan amrul....pale rasa berat je ni...tiong tiong je rasa tak cukup tidoq


 
Published with Blogger-droid v2.0.4

11 ribu orang memberikan idea bernas:

ieda said... [Reply to comment]

ekekek walau macam mana sekalipunn memang x best kalau kitaaa lewat masuk kerja kan nana ;)

Falsya said... [Reply to comment]

xpe na..dieorg paham tuh kut..bkn kite nak..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ala ciannyer..tak pela....pengorbanan tu...

watyz said... [Reply to comment]

ala x pe skali sekala...

Zana Nordin said... [Reply to comment]

alolololo
sian ko nana
kelewatan masuk kerja
tp nak buat camner..bukan salah ko pun kan..

ooo..makin kerap ler ko gi kluang erkk

mummy_ayu said... [Reply to comment]

emm..tak best nya..tapi nak buat mcm mana, bukan salah nana pun..

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

diluar jangka.. tak pe kot..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

xpe tuh.. diaorg phm...
bkn sengaja kan???

shera haifa said... [Reply to comment]

lewat sejam ok lgi.. nie lewat 3 jam.. kata 11.35 kul 3 pagi baru smpai, jadahnye.. kene melangut kat c2 berjam2..

mama rifQy said... [Reply to comment]

ala..bukannye hari2 nana lewwat kan??ehhehhehee

Aziela said... [Reply to comment]

Hanya weekend couple macam kita jer rasa siksanya menempuh hujung minggu kan... Setiap hari Isnin, memang rasa jalan atas ombak jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...