MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 20, 2012

lunch @ dome

abes sesoping kat ikea seme, singgah makan kat dome ikano, neman si nana ngan deah yg lom lunch, aku mmg awal2 sebelum kuar dah lunch siap2...bese la kita ni ada anak kecik nak kuar tu harus la suap anak kasi kenyang2 dulu..tapi mia ni orang dah suap kekenyang sebelum kuar..elok jek sampai ikea dia nampak cafe ikea tu dia ajak makan...adoiyai mia..padahal baru je makan..ngape kuat makan sgt skang ni ek?

malas nk cari tempat makan jauh2 singgah je la dome kat ikano tu, aku mmg jarang la g makan dome ni, sbulan skali pon blom tentu..ntah tak reti nak makan tempat mahal2 hahaha....sesekali tu bole la..nak mrasa ye dak?

last g pon kt klcc tu xingat zaman batu bile ntah aku g, memang lama gile2 la...bese la ktorg laki bini memang tekak melayu..lapa skit carik nasik...hahah mana la dua2 tak bulat..

 

aku ingat ice blended mocha...skali air mocha da...udah pening makcik..nak ngabeskan nak tak nak kena gak la abeskan..dah kalau secawan ni rege 15.00 haha...
potato wedges aku suke dia nye sos thai tu sedap
fish & chips yang bapak besar padan la ngan rege dia pon 20 lebey kot
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

sedap nye ice blended!! 15..mmg kene teguk sampai habis...baru puas hati nana!!

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

sy tak pnh makan dan minum d situ.. ;)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

masa bujang2 me suka gak mkn kat dome..then me dpt info dome ni tak halal (tak de sijil halal) so dh tak mkn lah..tak sure current status

lia said... [Reply to comment]

aku teringin nk p dome ni tp x brani... boley? wakakaaa

mama tisya said... [Reply to comment]

lama dh tk mkn kt dome..pernah mkn pn org blanje

syanasaid said... [Reply to comment]

ermmm aku xpernah makan kot kt sini

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

tak reti nak makan tmpt2 mahal gini
balik2 cari kedai yg ada jual lauk campur jugak haha! :)

p/s: nana, blog header mmg takde ke?ke, kite jek yg xdpt view?

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Blm pnh mkn kt sini..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg mahai tu...time banyak duit ja boleh G makan kat situ kan...

Atie.Rashid said... [Reply to comment]

lame dh tak mkn kat dome.... dap nye tgk wedges die..

kayrul-shah said... [Reply to comment]

seumur idup x pernah jejak kaki kat dome lagi..huhuuhhu

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
Bukan ice blended na..tp air mocha ingtkan ice blended

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
Ala..sedap mana pon tempat je standed heheh sy pon br 2,3 kali mmg klw ari biasa mmg xls makan sini nk merasa bole la

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Alamak xde sijil halal ke sudah..

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Bagus la klw ada rasa ragu
Aku klw tmpt gini bese bli air je

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Heheh sama la dlu mkn pon org banje

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Xseme tmpt ada dome ni kan
Selalu klw g soping mall mmg jrg jumpe
Kecuali klcc

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Hahaha sama la kita nad
Balik2 lauk campi juga yg cr
Header mmg ada probllem
Xtau sebab apa

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
:-) biasa aja bg saya xsedap gile pon sama je mcm kedai lain

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Heeh tau xpe
Klw ada rs byk duit br g mkn sini hahaha kedekut ksn

Nana said... [Reply to comment]

@Atie.Rashid
Sama la kita bzaman xmakan sini

Nana said... [Reply to comment]

@kayrul-shah
Skali skala nk mrasa ok la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...