MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 20, 2012

mahal sangat sape nak beli!

 udah lama tak membuka web milkadeal...bukan apa..tak mo terjebak..haha kang klw buka itu nak ini nak..sama gak kesnye ngan groupon, mydeal, everyday segala macam...tadi cam saja bosan2 buka la milkadeal....

deal utk arini, karipap RM11.50 6 ketol, so far nengoknye xde sape pon bli wahaha..bapak mahai....bentuk acer ke lawa tak pe juga..kelim dia pon senget benget mcm damia kelim...dari aku bli kat sini baik aku bli kuih kat kedai makcik jenab satu 40 sen, kalau 11.50 dapat la 28 ketol kuih karipap...vole wat kenduri karipap kat opis..makan sampai muntah ahahah...

kenkadang kan..deal2 ni ada yg ntah hape2...urban la sangat karipap kau tu kan
 ha..kalau deal yang ni memang aku suke..hahah
sape2 nak bli tix wayang murah sila la klik SINI


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

34 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

ha3 urban tu yg wat mahal la...

Diana @ bilakukatacinta said... [Reply to comment]

buat kena gelak jek karipap rupa tuh... Tak pdn dengn rupa..harge mahal.. Entah2 dlm dia ada daging rusa kot?

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku ngakulah...aku beli...hahaha

Lelord said... [Reply to comment]

hahahha aku yg x pandai kelim karipap pun rasanya lg cantik bentuk aku buat dr yg ni

kayrul-shah said... [Reply to comment]

bapak mahal..tak berbaloi langsung kalau beli karipap tue

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

haah..agak mahal ler..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

mahai karipap tu..beso sgt ke? sampai seketul Rm1.90? adoi..xyah la meh cni bagi aku 11.50 tu p beli tepung, butter, inti karipap..dpt seguni..hahaha

mama tisya said... [Reply to comment]

milkadeal skarang mcm tkde promo menarik...hah yg wyg tu tgk gk

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

memang mahal..sapa nak beli...

nur anis said... [Reply to comment]

adoi..sape lah yang beli karipap tu...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

mahainya karipap dia..huhu..baik buat sendiri je..ekekke

ibuhebat said... [Reply to comment]

kalo tak silap inti karipap tu ada mcm2.. mac n cheese, bolognese la. .apa ntah lagi.. yg western2 la.. tapi tu la, rupa tu banyaaakk kena improve.. takde comercial value der.. :D

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

karipap pun nak letak kat milkadeal..beli tepi jalan pun lagi murah, huhu!
kite tgk deal2 ni kalu ada hotel2 yg murah2 haha! bleh wat cuti2 mesia ;)

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

hahahha..nmpk deal tgv pagi td...org pertama yg N terigt ialah Nana..mesti Nana suke tgk ni..hihihi

hurmm..karipap??adehhhh...xperlu kot

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nama pun karipop tu ala2 kpop heheh tu psl mahal :p tapi nampak mcm karipap biasa ajer

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

bapak mahellll...
beli warung tepi jalan aje la..

mama rifQy said... [Reply to comment]

mak aiiii ! karipap apakah itu yang mahai sangat! rupe pon nampak biase2 je

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Hah urban la sgt kan hahaha rupe tak menarik langsung

Nana said... [Reply to comment]

@Diana @ bilakukatacinta
Katanya inti ada cheese la pasta la
Tp rupa x de rasa bole tarik minat org

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Tipu situ tunjuk xde org bli lagi hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
Hahahahahaha aku ni langsung xreti kelipop aku rs klw aku buat lg lawa dr ni hahahahah

Nana said... [Reply to comment]

@kayrul-shah
Kan...klw besar saiz gergasi maybe berbaloi kot

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Da dikomersil ni..tu mahal kot :-)

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
Hahahs walhualam xtau la besar mana
Inti dis kot special

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Dah lama xbuks..tetiba arini tbuka heheh dlu desl best2 kan

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
Klw ada penggemar karipap mest sanggup bli kot kan

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
Hahaha wat sendiri pastu kasi frozen masak tiap ari wat mnm ptg hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@ibuhebat
Ahh mmg pon mcm2 inti
Tp tula rupa xde commercial value kan

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Ahahahah kite geng
Mmg buka milkadeal ni cr otel je selalunya hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
Xbli pon tix tu sebab valid 2 mgu je takut xsempat nk g tgk

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Rupa dia nmpk xde yg menarik
Mayb inti jela menarik

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
Tula aku kata bli kat warung dapat 28 ketol hahahha

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
Inti dia tu na ala western skit

Cik Bambam said... [Reply to comment]

tular...tix wyg tuh menarik giler! tp xde ongkosnyaaa..huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...