MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 13, 2012

makan tengahari bersama family

family aku kan, jarang makan sama2..sebab susah nak kumpul semua adik beradik...nak2 abang aku sorang tu dok kat sabah kan..lagi la..susah nak kumpul seme...bese klw ktorg bkumpul mesti dia xde..last week kami ada la wat makan2 utk family..saje suh abah baca kan doa selamat sebab abang ipar aku nak g umrah...so abah pon bacakan la doa untuk orang berangkat ke umrah...

kami adik2 badik ni pon tulun2 la mak masak...lauk pauk seme di sponser oleh tuan empunya badan yang nak g umrah..antara menunya : tomyam udang gergasi, kailan ikan masin, ikan merah goreng bawang, ikan kering keropok yg aku bli kt tawau aritu

pergh..nikmat nye kalau makan ramai2 gini kan...berselera..mia siap tambah2 la...

ikan kering keropok kt sabah jek ada

ikan merah goreng bawang ngan cili
kailan ikan masin ada sikit slack mcm ada bau ubat jek
ni ha tomyam ibunda yg terbaik dalam dunia, tomyam udang
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

mak masak,mkn2 ramai..x blh lawan apedah,heheheh

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

sedapnye weyh

atty's said... [Reply to comment]

bila makan ramai2 memang besh..
terliur nengok tomyam udang

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

makan rami2 memang best

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

ikan kering paling menggoda tu
heheh

Falsya said... [Reply to comment]

na,ko xleh makan udang kan..meh pas kat aku meh..haahaha..

AyuArjuna So Sweet said... [Reply to comment]

wahhhh teruja dengan lauk pauk ni sedapppppppppppppppppppppppppp

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply to comment]

Yummy. menu2 mcmni yang menyelerakan sebenarnya!:)

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

nyum nyum sedap nye lauk udang tu.....ikan kering atas sekali tu my fav ok!

CheNamNam said... [Reply to comment]

alahai teringin pulak tengok ikan kering tuhh...huhu

mama rifQy said... [Reply to comment]

sedapnye tomyam tuhh!!!!!!!!!

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
Hahaha kan mkan rebut2 sonok lg satu kan pasan x klw mkn rami wlpon lauk sikit ttp ckp kan

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
Nant kita men msk2 kt umah kau nak

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Tu la mkn ramai2 lauk xsedap pon jadi sedap kann
Lak sedp apataj lagi haha

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
Tok genap ogje klate kato

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Ikan kering tu mmg sedap tu mcm keropok
Xjumpe kt kl

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Eh tetiba plak aku bole makan hahaha
Serius la mlt aku ni pandai beza kan mana udang segar mana tak

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna So Sweet
Hehehe lapo jadik kan

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
Sama. ?
Ikan kering tu feveret

Nana said... [Reply to comment]

@CheNamNam
Hehehe xjumpe kt sini

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
Lg2 mak yg msk,kan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...