MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 13, 2012

mangga muda, jangan salah paham!

rabu lepas fasya call ajak lepak umah deah...nak makan mangga muda secara jemaah...ok la..aku pon xde wat apa kan..bosan2 memang tu je la selalu arah tuju nye..lepak kat markas..si nana keding tak join pasal dia bizi ngan hari kraf ni kan...sokmo balik lewat...+ dia pon skang bizi ngan persiapan kawen dia...

si falsya dah siap2 kopek kulit mangga...sanggup tunggu aku sampai tu..baru nak makan..auchh...tersentuh hati...hahaha..sampai2 je...nengok kicap ngan mangga tersedia atas meja...memula aku kopek sikit je...konon2 nak tolong kopek kan la...sambil tu aku ckp ngan falsya..aku xmakan mangga muda ni...ngilu kepala otak aku..ceh...sekali aku makan eh xmasam sangat la mangga ni..aku ingat masam gile macam mangga kecik tu..sudahnye sambil kopek sambil makan...

gile layan..makan mangga muda ramai2 rebut2 tu yang rasa sedap tu kan hehe...aku kan masa pregnant kan damia dulu memang tak pernah pon makan mangga muda, serius ntah sebab aku kureng skit makan mangga ni...kalau aku bli rojak buah pon kan..sure aku akan ckp kat makcik kedai tu timun & mangga xnak...

gambar yg mencetuskan kontrobesi...aku up kt fb ramai ingt aku peknen hahaha


 mia xleh makan mangga..nanti cirit...
 mia g pegang perut falsya tanya ada baby ke?hahahah...ntah2 btol kot kata mia?
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

hikhik..mane tau..ingatkan nana yang pregnant! leh kasik damia adik!!

KhaiZa said... [Reply to comment]

mak aiiii... kecur aiur liur..

jom singgah sini http://stokiseverlynn.blogspot.com atasi masalah kulit jerawat, cela dan jeragat dengan everlynn skincare

Salmi Khairil said... [Reply to comment]

kecur air liur tgk mangga tu

Afne said... [Reply to comment]

kecur air liur aku! hahaha

mummy_ayu said... [Reply to comment]

yum yum..cedap tu....Ayu pun suka..
bab falsya tu..amin..cepta2 la ada baby

mamyharraz said... [Reply to comment]

mata falsya cantik sgt! ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

agaknyer betoi la tu...

mama tisya said... [Reply to comment]

klakar mia pegang perut siap tnye ye...hehehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hehhe bila nana nak preggy ;)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

mmmmm sedapnya..tinggin makan ni huhu ngidam hehhee

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

wow feveret akak gak ni. kalo cicah ramai2 lagi best

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

tengok mangga nana tue memang terliur habis...

masa nana tunjuk kat fb..jue siap terus lari pi dapur ambil epal hijau cicah gula ngan kicap.....hahahahaha

Falsya said... [Reply to comment]

terliur lg nie ha..

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

falsya dah ngndung ke.murah rezki le...bunting pelamin ek? tahniah falsya.mulut budak2 masin tau.:p

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

nana jom la join contest kawan sy ni.sian tkde org join, hadiah menarik:

http://fatirahcollection.blogspot.com/2012/03/contest-fc-untuk-semua-hadiah-bernilai.html

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

ni pon kawan sy.hadiah menarik.jom la join:

http://www.mamamyja.com/2012/02/birthday-giveaway-mamamyjacom.html?showComment=1331621121455#c7626342332446547962

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...