MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 6, 2012

menang tiket wet world

yeay...bole g party buih hehe...skali lagi menang sama2 ngan gefren...menang tiket wet world kat asia media tv..aku la yang suh diorang join skali...aku tlg wat kat fb diorang tinggal sms je kat asia media tv..seme menang...si nana aku dah buat dia lupe nak sms..xpe la..ni dah lebih dari cukup sorang dapat 2 keping tix rasanya...ada 6 seme bole g mandi air...

tiket nye still blom dapat lg, semalam dapat email dari asia media tv katanya tiket tu lambat skit diorang pos pasai wet world pon xkasi tix tu kat depa, xpela kami tunggu je..dapat je kalu...gedebushhh g mandi kolam biar rambut keras kejung kena klorin haha....

tq asia media tv!
 
 berderet nama aku, deah & falsya
ramai kawan2 yg menang tiket ni, ada syana, azura, mz
kemenangan ke-7 utk 2012
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah..bestnyer nana!!! tahniah ye

Ayesha Ramlee said... [Reply to comment]

tahniah kak, kalau tak sempat p. takpe msj ayesha ye, saya bisa gantikan, hehe

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

congrats!
berjimba2 lagi la korang ;)

SyaNa said... [Reply to comment]

nnt roger2 pegi sama ek

fieda said... [Reply to comment]

tahniah..

Cik Bambam said... [Reply to comment]

bestnyaaa!! x join lak contest nie..huhu

Falsya said... [Reply to comment]

yeaaayyyy..xsabar nak tunggu tiket..hehe..

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

best nye ...asyik menang je.murah rezki...

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Ayesha Ramlee
Hahah insyalah semaptkan juga
Bole jadi aktiviti ngan gefren

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Tq..tula bole bjimba

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
Ok tunggu dpt tiket nnt kita plan

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
Tq

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
Nape xjoin ritu
Ramai pemenang tu

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Hahaha over nihhh

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
Alhamdulillah..rezeki

liyana said... [Reply to comment]

akak..tq la wat entryni..lau x sye pon xtau sye menang..tetibe tenampak name sye...nuruliyana :)

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

nuruliyana tu da macam nana name nye..hehe..eleh pastu die email kata sponsor xbagi lg..nyampah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...