MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 23, 2012

pengacara jjcm baru tak best?

kecoh sana sini kan orang komplen pengacara JJCM baru shiha ngan iqbal tu tak best...nampak cam tak natural..dibuat2..aku sangat stujuk!

dulukan tiap ari ahad mmg JJCM la antara rancangan yang ditunggu2..bese la awak kan kaki makan...banyak juga tempat2 yg kuar JJCM ni dah terjah, even lom kuar JJCM pon aku dah terjah dulu...cam kaw kawa burger..hahah...aku dah g dulu baru kuar tv...lepas dah kuar JJCM sendiri mau ingat la kan macam mana panjang dia nye beratur?aritu baru kuar MHI dah beratur panjang gile2...ni plak kan dah kuar dalam JJCM yang mmg berjuta2 orang nengok

ntah la aku rasa dalam banyak2 pengacara : maria tunku sabri, serina & qi aku paling suka si qi yang ngacara...bukan pasal dia boypren si yuna yang orang kata muka aku sama mcm dia tu..hahah puiii (ni orang kata eh...ada orang komen dalam blog muka aku ada iras yuna celah mana yg sama ntah aku tak tau la hahah) si qi dia ngacara sangat santai caranya & selamba je..xde dibuat2..tak mcm pengacara baru tu, asal makan je nak kena pejam mata rapat2 macam kena gam uhu...perlu ke?xyah la nak berlakon sangat wat relek je dah la...


jjcm
ada btol nye juga kata QI kasi la diorang peluang..ni baru 3 episod tunggu esok dah tigaploh episod ok la kot..


qi
 eh! tetiba kan ada orang kata aku yg layak jadi pengacara jjcm...bukan aku xnak...sebenarnya tv3 ada oper aritu tapi aku bizi ngan nak bagi masa ngan karier, umahtangga & blog..tu kena rejek..hahahaha puiiii



Published with Blogger-droid v2.0.4

30 ribu orang memberikan idea bernas:

pinky said... [Reply to comment]

hahahhaa...nak jugak...jgn kena bambu nga penonton sudah.....vote nana!!!

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg tk best pn...gedik lebih shiha tu..tk sesuai...org nk tgk jjcm psl makanan bkn nk tgk kegedikan die..hahaha

zura_habib said... [Reply to comment]

xpenah tgk sejak tukar pengacara...xminat dh sbb baca komen x memberansangkan...

*ustaz sardi tu yg mana ek? Habib nie special child...cerebral palsy...

Hardy Boy said... [Reply to comment]

saya pun stuju, kedai dorang pergi semua mewah2 mcm ada yg bayar utk dorang datang walaupun tak nampak mcm fames & sedap pun, next time apa kata dorang wat mcm JJCM terdahulu & Warung Kita (dorang gi kedai biase2 je tapi tempat tu nampak menarik & happening, org pn memang ramai yg datang.hehehe)...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

yalo sangat setuju..tak suke ngan dorang...cam hipokrit jaa makan tu...tak namapk pon nikmat dorang makan tu...mmg suke kat qi tu..makan amik ko nganga luas tak egat..punyer sedap dier makan..time dier jadi hos tu asik terasa teringin ja nak G..mmmm///sama la ngan serina tu...

Falsya said... [Reply to comment]

aku dh x tgk dh jjcm since tukar host baru..dh mcm syok sendri dh rase..aku lg prefer serina ngan qi..

*azni* said... [Reply to comment]

mmg tak best ponn..shiha makan mcm kena paksa je pastu lipstik tetap ngelip2 walaupun tu rancangan mkn2..touch up setiap 2 minit ke hape..ntah ape2 jer..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

serius tak suka pengacara baru!
hilang rasa eksaited nak tgk jjcm
suke qi! best!
sempoi
mcm razif host makan2 best in the world kat 8tv tu

p/s : SOKONG NANA JD HOST JJCM! haha! =p

lia said... [Reply to comment]

x sukak jugak psl lebey byk gedix2 amik gmbr dr tunjuk gmbr makanan hu3

fieda said... [Reply to comment]

mmg tak suker langsung tgk dorang berdua..tak natural la..setakat nak jaga badan takyah la nak gi mkn2...pastu nak cover lipstik la plk..

~aYu~ said... [Reply to comment]

skrg ni JJCM bkn lagi faveret show before nak tunggu lunch dgn family.. hmm..

atty's said... [Reply to comment]

lama dah tak tgk jjcm..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

g la anta surat na..offer diri ko.hahaha

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

memang agak kurang seronok la.. selalu tgk Qi makan.. penuh mulutnya.. bonda pun kate x best!

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

dh lame x tgk JJCM..blh menyebabkan nafsu mkn maximum...hihihi..nana jd host JJCm, ranking lagi mendadak la;)

Nana said... [Reply to comment]

@pinky
Prasan sgt la nak jdik pengacara..mau tgagap2 bcakap hahahha

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tak natural..so nampak xmeyakinkan makanan tu btol2 sedap

Nana said... [Reply to comment]

@zura_habib
Zura nnt kita ym..

Nana said... [Reply to comment]

@Hardy Boy
Jjcm dulu masa zaman maria mmg g tempat kelas2 je....baru skang ni je tmpt makan mampu bayar
Klw warung kita tu mg suka sgt sebab semw kedai murah..kedai jalanan je

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Klw rancangan mcm ni pengacara kena main kan peranan penting, kena yakinkan penonton yg makanan tu btol2 sedap, ni tgk reaction dia alahaiMcm dibuat2

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Tau xpe...mmg ss

Nana said... [Reply to comment]

@*azni*
Hahahahha...host rancangan mcm gini xleh carik yg kaver2 kena cr org yg xkisah...xde nak jaga sgt oenampilan nampak comot ke hape

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Ah suka gak razif tu
Sempoi, selamba

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Hahaa tau xpe....stress aku tgk

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
Jan...seme cakap mcm tu
Sgt xnatural

Nana said... [Reply to comment]

@~aYu~
Klw dulu tertunggu2 rancangan ni
Skang xkisah pon xde rs nk tgk

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Saya suka sebab suka makan kan bole refer tmpt makan yg bes

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
Ckp la mke aku kuar magazine je..kau nak tgk ke
muka aku kuar tv plak?:-)

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
Qi mmg xkontrol
Jenis selamba je

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
Kita klw jadi hos mampos org bling selipar kat tv hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...