MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 19, 2012

promo free seat @ firefly!

 tadi kan tak dek keje..saje ngecek email...skali ternampak promo RM25 firefly..aku ni kan suke membuka web2 airasia ngan firefly ni...bukan nak buking pon tapi saje usha2 harga nak puas kan hati..xdapat buking pon janji dapat tengok harga murah pon jadi la..hahah parah aku ni...

saje cek nengok sale RM25 tu bile buka2 eh RM25 tu harga TAX sahaja...seat nye FREE...aku pon tanya la ahkak opis ni mau buking tak?free seat ni..tiket ni dia cas Tax aje..seat xde cas...wah...semangat ahkak tu nak terbang langkawi lagi...makanya udah selamat la aku membooking kan tiket kapal terbang g balik dari subang ke langkawi untuk 2 orang harga RM100 sahaja...murah kan?
 
 cer nengok kan pricing dia
1 guest @RM0.00
taxes / fees RM25
total sorang RM50 pegi balik..murah dah tu airasia pon skang blom tentu dapat murah gini sejak dia ada fuel surcharge
jadi kepada sesapa yang rasa nak g langkawi dalam tahun ni sampai march 2013 sila lah terjah website firefly yea...

p/s : walaupon xdapat buking untuk diri sendiri, tapi kan puas ati dapat buking kan tiket murah untuk orang hahaha...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

booking kan nana, bleh tak?
hehe

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

Utk lgkawi su dh book dgn airasia ritu.4org rm 200++.lenkali firefly ade murah lg..nana bgtau cpt2 kt blog nana ni ye.su suka!!!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

wahhh..ada JB-KB ler dengan firefly...wajib beli ni..hehe

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku ni tah bila nak naik belon ni...tahun ni takde perancangan kut...

atty's said... [Reply to comment]

okeh gak harga tu,.tp aritu masa AA promo, kty booking g langkawi utk 4 org pergi balik rm150

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

hahaha... parah nana nih...
mmg kronik nak membuking jer nih...
utk org pon xpe erk... hehehe...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

aku baru book minggu lps utk balik dari bengkel penang ke subang .. dpt gak harga promo 64+ .. campur tax bagai dlm Rm1++ ;-)

Adyshariz said... [Reply to comment]

buat part time booking tiket..hehehe
amik komisyen..ok gak tuu
;-)

mama rifQy said... [Reply to comment]

loo..nape kite try xdapet pon rege murah! haiyyyyaaaa..sungguh ku tak pandaiiii!!

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Bole je nad lenkali gtau awl klw nk suh tlg buking kan :-)

Nana said... [Reply to comment]

@S.U.R.I.A.T.I
Lebey kurang je kan
Ffly pon klw ada promo ok gak
Ok nnt klw ada,promo sure sy update

Nana said... [Reply to comment]

Damia Aleesya

Hahaha...senang la pani xyah blk kg nek kete doh

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Heheh sama la wei
Aku dh stop dah
Thn ni bln 7 ni je last

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Ffly mahai 50 la klw gitu ek
Tp still consider murah la kan heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
Hahaha gian rs kak
Xleh booking

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
Owh tu normal price kan
Klw ari biasa ada gak dia promo aku penag dpt 35 sehala masuk tax dlm 70

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz
Hahaha klw kt opis susah la wei
Kang bos usha mcm xde keje budak nih

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
Na kena cr date by date heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...