MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 22, 2012

ramly halal mart

semalam pas abes kunch kan...saje la kaki ni gatei nak merayap...alah bukan merayap mana pon..area opis jek..saje nak cari kilang ramly beger, memang tau ramly nye kilang area opis tapi tak tau belah mana...+ sebelum ni cam malas je nk cari kan..semalam tetiba datang kerajinan nak mencari...

rupa2nya tak ku sangka cempedak menjadi nangka..aku ingatkan jauh sangat la kilang nye..sebelah lorong opis jek! cess....kalau aku tau tiap2 ari aku g makan beger haha..dah ler aritu aku tingin sangat nak makan bege yang biasa2 ni bukan beger mcd la...dalam ati dok kata ada ke orang juai bege siang2?bese kedai bege buka malam...hah..pasni dah tau kedai ni harus la terjah sini klw tetiba tekak rasa nak makan bege.

memula tu masuk saje usha rege....bile nengok dia ada 3 kategori harga : harga pasaran , harga ahli biasa & harga peniaga..bile nengok kan harga ahli tu ada la sikit beza dengan harga bukan ahli makanya sepantas kilat mak jemah ni isi form jadik ahli...hahaha...membership pon free jek...isi2 tros dapat kad masa tu juga..

wah..kemain suke ko kan.meyoping nugget yang bole menambahkan kolestrol ahhaha..dah lama dah peti ais kat umah xde stok naget ni...alamak ni dah dekat plak ngan kelang ramly mampos...kang peti ais manjang je ada produk ramly hehe...save la skit dari bli kat giant tu, semalam aku bli tempura nugget peberet aku tu harga ahli RM10.80 bese klw kat giant harganya RM12.40, ok la jimat la juga kan...

petu situ kan ada kiosk..beger mcm2 jenis la..ai ni bertambah aku suke ni..kang lunch manjang aku datang sini je kang haha...nak tau kat  mana branch ramly halal mart? klik  http://www.ramly.com.my

dia nye supermaket ni sebelah ngan kilang dia..besar gile kilang dia
 
 sila buat perbandingan harga
 


ni kiosk dia...memacam jenis bege ada

mari menjadi ahli....ahli ramly beger ok..mlm xmo hahaa

this is my card



ni section bola2 api ni aku lemah skit ni..aku memang la suke kunyah2 bebola sutun, bebola udang



oleh sebab dah nak ujung bulan kan..makan duitnye pon ada hujung2 je xdapatla nak mrembat banyak2...





Published with Blogger-droid v2.0.4

28 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

eh blh jd ahli ek..dh lama tk jejak..biasa tggu lam kete je naman msuk sorg..

* daging berger ramly je yg kita suka..jenama lain mmg tk mkn..hehhe

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah..kiyte ni sgt jakun nana!! sbb mmg tak tau pon ade kedai Ramly macam ni.mmg murah la kan? beza beebnor.mmg untung sungguh ni

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Ska jgk ramly punya jenama burger ngn nugget..sllu bli burger ler..hehe

iduraz said... [Reply to comment]

wah best2..beza byk gak rege dia..katner nih ek nana...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

hehehe...ko leh wat niaga pas ni...

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

naget yg pink tu sedap!!

mama tisya said... [Reply to comment]

pernah mkn kt kiosk area sri rampai

watyz said... [Reply to comment]

wa.. murah nye. eh naget ko bli sama ngan peberet aku la...
simple je kad ahlinye kan..

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh sedapp nyeee.... mcm bestt aja... aku penah g yang kat kg baru tu..sebalah nasi padang

Falsya said... [Reply to comment]

yeayyy..nnt boleh shopping kt kedai abg ramly pakai kad ko..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

aku tak prnh pasan ade kosk ramly kat situ.
esok lusa aku terjah!

Gieyana said... [Reply to comment]

Mmg untung uols..dh la dkt ngan opis..at least dpt murah sket dr kt Mall kan..:)

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

bobby nye bege da dpt celen ramly.. ;P

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
ahh kita pon xtau bole jadi ahli ingt utk orang meniaga je bole jadi ahli hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
ahh harga ada beza
tap tak semua product la
tp still ada beza

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
owh kita jarang bli daging beger sebab malas nak buat hahaha bese bli tempura nugget

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
katu area batu caves
kawasan kilang2

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
ko ni sama mcm si nana keding
ade ke suh mniaga kose mak hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
feveret forever! ehehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
ahh ada dia nye branch kt sri rampai

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
aku memang suke nuget tu aty
mmg xbli nuget lain nye

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
owh situ ada ek
xperasan plak

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
elok sgt la tu
dekat dah ngan umah kau
alah alang2 datang
daftar je la
free je pon

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
wei pekata
nanti kita dating sini lunch time mau?

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
ahh tu la
dapat murah sket
dari mall

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
boby pon mai amek stok sini heheee

halim halim said... [Reply to comment]

Salam.nk share..TERBARU..KIOSK RAMLY BUKE DI PUTRA LRT.TMN JAYA.KELANA JAYA
TSR.TMN MELATI.D.KERAMAT JELATEK..AEON BIG PUN ADE..PUCHONG UTAMA..KOTA DAMANSARA DAN S.ALAM..OUTLET YG ADE KEDAI FROZEN DAN KIOSK BOLEH TGK DI WEBSITE RAMLY TQ

halim halim said... [Reply to comment]

Salam.nk share..TERBARU..KIOSK RAMLY BUKE DI PUTRA LRT.TMN JAYA.KELANA JAYA
TSR.TMN MELATI.D.KERAMAT JELATEK..AEON BIG PUN ADE..PUCHONG UTAMA..KOTA DAMANSARA DAN S.ALAM..OUTLET YG ADE KEDAI FROZEN DAN KIOSK BOLEH TGK DI WEBSITE RAMLY TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...