MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 30, 2012

saya nak bagi FM tawau

nak tak FM tawau?ada cara nye la eh...heee
 tolong like gambar saya..
cara :
1. like fb
2. like gambar saya kat galeri ini 

like dua2 gambar mcm kt bawah ni ek


 sape yang dah sudi like, tinggalkan nama korang kt sini.ada souvenir nak kasi korang...stakat ni ada 3 fm tawau yang saya nak bagi tp andai kata ramai yang tolong like insyalah saya tambah lagi fm dari negeri lain

tarikh last utk like 31/3/2012
TQ!
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

39 ribu orang memberikan idea bernas:

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

aku da like... ;P

SyUhAdA said... [Reply to comment]

gudluck sis..

dah like..

Nadratul Syazwana said... [Reply to comment]

Dah like :) All the best yeah!~

shidasyakirin said... [Reply to comment]

ok dah like..good luck nana.

norshida hazis

ieda said... [Reply to comment]

Gud luck nana, sorry akak xdpt nak join like sbb dah lama x online fb huhuhuh
Akak support aje ye :-)

Adyshariz said... [Reply to comment]

dah like..
gud luck nana n geng

mama rifQy said... [Reply to comment]

mmg dah like be4 ni nana!!hehehhee...

- mamarifqy-

Falsya said... [Reply to comment]

aku baru je nak like alih2 dh ber-like dh..hahaha..tanjat gegurl..hahaa..

adeqmas90 said... [Reply to comment]

yaa..suda like.. Gud Luck yaa.. ;)
- Cik Mas -

Miss Zuera said... [Reply to comment]

sudah like.. gud luck nana n geng

noorzie said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
noorzie said... [Reply to comment]

LIKE dh kak...gud luck 4 u n the geng!! :))

- noorzie -

Afida said... [Reply to comment]

yeah!!!nak jugak....kita pun dah LIKE :D

liyana said... [Reply to comment]

ok dah :) -nuruliyana-

affafkusayang said... [Reply to comment]

Salam...

OK, dah like!

Good LUck

FB : ummiaffaf

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

aku awal2 dah like.. ;P

Nana said... [Reply to comment]

dahlia faizal

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said... [Reply to comment]

salam..
sudah like + join untuk FM tawau...
agaggagaga...

FB: nurul elma afzhan

lieya said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
eil said... [Reply to comment]

Assalam,

yeahhh...dh like...gud luck!! :)

FB: Fara Lyana

lieya said... [Reply to comment]

salam,

ok like dh...harap2 ada rezeki...aminnn :)

FB: Lieya Jasni

Diana @ bilakukatacinta said... [Reply to comment]

i'm done !

fieda said... [Reply to comment]

dah like

-fieda rafli-

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

sy dah like :)

zh-ena said... [Reply to comment]

dah like jgk

bada said... [Reply to comment]

good luck nana...saya pun dh like gambar awak...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

GOOD LUCK....

Dah like dah....

sall said... [Reply to comment]

Sall dah like.
Good luck ye.

Diila said... [Reply to comment]

cik nana,

daku dah lik

dee la (nama kat fb =)

Cute Mum said... [Reply to comment]

dah like..

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

saye dah like kedua2 gambar...gudluck sis....=)

Alycia said... [Reply to comment]

kt dah like..

ID FB : Azura Aziz

tq ;)

mama ieqa said... [Reply to comment]

dah like jugak....
ID FB : Niesya yaya

eizan nor said... [Reply to comment]

dah like yer :)..
ID FB: eizan nor

eizanizam80@yahoo.com

♥•✿mrs cik@n •✿♥ said... [Reply to comment]

dah like awak....
ID FB : izma cik@n
nti jgn lupa singgah blog saya ya

khidmat syariah said... [Reply to comment]

saya merupakan peguam yang dilantik oleh tuan punya kedai ni untuk mengambil tindakan undang2 terhadap pemilik blog ini kerana telah mengeluarkan artikel berunsur fitnah dan menghina tanpa sebarang bukti.selain itu juga, penyiaran gambar kedai tanpa kebenaran juga merupakan satu kesalahan dan akan diambil tindakan. oleh itu, sebagai permulaan, anda diminta untuk memadamkan entry yang berkaitan dan mengeluarkan kenyataan maaf di dalam blog ini secara rasmi dalam masa 3 hari dari sekarang. jika tidak, pihak kami dengan arahan dari anakguam kami akan menuntut perkara ini di mahkamah beserta gantirugi am, gantirugi teladan, gantirugi teruk dan gantirugi khas dari pemilik blog ini. sekian sila ambil perhatian serius.

Mas Huda said... [Reply to comment]

tulisan yang bagus dan sangat menginspirasi, salam kenal dari Mas Huda

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..comel gle fm tue!nak gak!hehehe..jap2..

tiefazatie said... [Reply to comment]

ok sis..dah like..all da best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...