MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, March 31, 2012

semoga cepat baik..

Lumrah dalam hidup kan, ada masa kita sehat, ada masa,kita sakit...tumpang sedih juga bile dengar encik tunang deah di masukkan ke spital...xsure plak apa sakitnye...deah bizi jaga tunang xmo kacau nanti2 br tanya la apa masalah nye encik rizwan ni...


Buat deah & wan...semoga tabah menghadapi ujian...jadi nye perkara mcm ni, tanda allah sayang kan kita sesekali diturunkan ujian untuk kita, supaya kita selalu ingt kepadaNYA


Smoga cepat baik untuk encik rizwan...gaya tolak katil tu teringat plak aku ditolak masuk bilik bersalin hahaa....tetiba tgk gmbr kat spital, rasa rindu plak nak beranak...rasa mcm dah time dah ni wink...wink...


Published with Blogger-droid v2.0.4

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

cepat2lah mengandung...hihihi

ieda said... [Reply to comment]

ciannn kat tunang diah , semoga dia cepat2 sembuh

Falsya said... [Reply to comment]

sian wan..jom na kite pregnant..saing sama2..muleh gitu..hahaha..

Cute Mum said... [Reply to comment]

semoga wan cepat sembuh..
walaupon tunang, mesti rasa sedih jugakkan..
nana dah sedialah tue..
:)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

selamat preggy yer nana hehehe

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

spital aderlah ruamh kedau aku since 2008 smpai 2010
moga2 2012 ni takde lagilah masuk2 spital ni unless pregnant!
agaggaga!
phui!


*semoga cik wan ni sembuh secepatnya..

tiefazatie said... [Reply to comment]

moga cpt baek!

sis..laa..dekat je eh?xpe2..lain kali kte set date eh sis..=)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

smoga tunang deah cpt smbuh....

klu dah teringat2 tuh nana... apelagik, usaha tgga kejayaan tau... hahaha...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

moga tunang deah cepat sembuh!

okeh nana, berusaha! :)

asas syariah said... [Reply to comment]
This comment has been removed by a blog administrator.
Nana said... [Reply to comment]

@Cik Rose Cute
hahaha amin2 doakan

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
tula...moga cpt baik

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
haha jom kita lumbe perut sape plg besar

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
ahhla uyun
tetiba rasa dah ready
damia pon dah besr kan

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
heheh tq...

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
heheheh rindu plak rasa nak ditolak ke labour room

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
dkt sgt2 eehehe
ok nxt time

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
insyallah kak
skang rasa mcm dah ready je ehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
hahaha tgh berusaha ni
chaiyok2

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

yeahhhh!!!insyaAllah...kami semua doakan nana!!!BABY!BABY!BABY!hahaha

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

yeahhhh!!!insyaAllah...kami semua doakan nana!!!BABY!BABY!BABY!hahaha

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

sedihhh..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...