MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 19, 2012

shopping @ ikea

semalam xde apa aktibiti..mengekor je la deah & nana soping kat ikeah....kemain penuh troli diorang soping, aku pon penuhkan gak troli, sumbat mia dalam troli dah penuh hehe...adei..xleh wei g ikea nanti itu nak ini nak..seb baik la aku tahan je napsu ni labu..kalau ikut kehendak ati memang satu ikea tu aku nak bli....

dah tengah2 bulan cam gini pandang2 jeling2 je la..deah memang wajib bagi dia datang soping kat ikeah ni...seme barang umah dia dari ikeah...mia kemain la sukenye..bila mana nengok bilik budak2 kan..dia cakap wow! cantik nye ma..mia suke la bilik mcm ni...ahh ye la..nanti mama buatkan satu...hahah ntah bile zaman mia nak ada bilik sendiri ntahnye...tahun depan dah skolah buleh ler ada blik sendiri...jangan arap la kot dia nak tido blk sendiri dah klw mmg ari2 aku berdua jek ngan dia...aku pon xnak..tido tanpa bantal peluk size s aku ni hehehe..

ni dah buat mcm umah sendiri baring2 atas katil orang kiri kanan xhirau dah

suka sgt la bilik pink
eh tiba2 sayang ngan cermin ikea ni sebab menampakan aku sedikit kurus hahaa
bila dia dah penat kan...dok baring dlam troli
mak jemah mak jemah sekalian bile bersoping
terjebak juga...bli tempat letak baju kotor ngan bekas sudu, habes RM10.40 jek utk barang tu kt ikea hahah
kasut vinci dua ketol tu bli kat ikano ada sale 50% dah lama giless aku tak bli kasut vinci

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

cntiklah kasut putih tu..gi ikea mmg rambang mata..hehhe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

i pun suka ikea..cuma some furniture from ikea yg i beli memang low quality-my personal experience

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

dah lama weii tak p ikea...huhuhu

Falsya said... [Reply to comment]

Shopping sakan nmpk..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wah bukan main lagi mak jemha ni bersoping tau...kakakkakak

mama tisya said... [Reply to comment]

amboi mia siap baring kt katil pink...hah tmpt bj kotor tu hubby ada gk ckp nk bli tp kita ckp tkyh la guna bakul yg ada je/...hehee

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

rambang mata ea g sane.. yg penting poket kene tebal dengan pitis..

ieda said... [Reply to comment]

wahhh banyak gak memborong tuu ralit je BFF tu ;)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

giler suke pi ikea
plan nak pi ikea gak smlm
tp ada plan lain plak, huhu!

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

uishhhhhh!!
bleh test guling2 atas tilam katil kat Ikea ni erk..
Aku nak g ler nanti..
Nak test semua yg ada..
Hik3!!!!
Konfirm kena halo.. ;p

lia said... [Reply to comment]

berjuta tahun da x p ikea hu3

fazilzura said... [Reply to comment]

aku tauu .. tu sure ko dh ayat cermin tu suh nmpak kan ko slim kan kan .. hihihih

aku pun suke pi Ikea, tp pak ajil fobia wakakakak x psl2 poket dia nipis.. aku penah rembt brg2 kt rm300 .. wakakakak i likeeeeee

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zAkasut t murah gile..selesa sgt simple je
Haih mmg btol g ikea rmbg mata

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Yeke
Sy xpenah bli furniture kt ikea
Bli menda kecik je

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahhh!! bakul tuh mmg same la ngn yang ade kat umah!!sbb beli sane jugak!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...