MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, March 10, 2012

syukur cuti hari sabtu :-)

Seminggu dah berlalu kat opis baru....hai...aman je rasa dah la nama bos pon aman..xde kena petir, xde kena jerit mcm opis lama hahahha...


Kalau la kata aku terima offer keje hospital g******** tu..sure arini aku kene bangun pagi mcm biasa..dah la kita mmg dh biasa 4 thn sabtu cuti, camne la nak hadap keje ari sabtu kan..opis baru ni tgk keadaan la, klw ada event mmg kena la keje sabtu, xpe la bukan selalu...hospital tu mmg keje setiap sabtu..mampos!


Cer bayangkan klw kena keje ari sabtu, sure masa aku ngan amrul makin terbatas la jawabnye dah ler ktorg ni weken je jumpe tu pon 2 mgu skali, petu klw ada kenduri kawen ke, beday party ke sure xdapat join kan..


Kepada kwn2 yg bekerja ari sabtu, tabahkan hati....& selamat menjalankan kewajipan korang sebagai seorang pekerja...


P/s: bile dh msk smgu keje kan...baru aku realize kata kwn2...masa aku tgh dok cr keje dulu seme komen yg membina..ramai yg doakan aku dpt keje & ramai yg kata mest aku dpt tmpt yg lagi bagus dr opis sebelum ni, yes sgt betul!tq kawan2


Published with Blogger-droid v2.0.4

13 ribu orang memberikan idea bernas:

nur anis said... [Reply to comment]

saya kerja hari sabtu..sobs sobs...

atty's said... [Reply to comment]

alhamdulillah ye nana

Tihara said... [Reply to comment]

salam,

termakbul doa..alhamdulillah kan :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

pecaya pada rezeki kerana rezeki ada dimana2, kita pun dapat keje...cam nana gak dapat dua tengah wat keputusan nak pilih yg mana...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

my hubby keje ari sabtu :(

me tumpang happy utk nana :)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

yup, tumpang hepi utk nana ;)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Cikgu pun sllu keje hari sabtu..telling u. Tak besh lgsg!!

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

Yeayyy!!! Bersyukur kite sntiasa dpt berjimba bersama2..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

Alhamdulillah.... nana dpt tmpt yg lg best kan????

akak cuti sabtu mggu pertama dan ketiga jer... huhuhu

ketikketok said... [Reply to comment]

Another wonders of the world Gallery Microfungus House of Magic Potions Tanah Rata and KetikKetok!

amiey lee said... [Reply to comment]

Alhmdulillah...yg pnting ko happy kn???...beb aku geram plak nk update blog fail plsk

Adyshariz said... [Reply to comment]

rezeki ketentuan dr Allah..

selamat bekerja

mama rifQy said... [Reply to comment]

kite pernah tau merase keje sabtu!! sangat stresss...huhu..sbb cuti sehari je..tapi now myopis dah ok dahh..cuti sabtu!!hooray!!alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...