MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 15, 2012

tak kan dapat surat CINTA lagi!

haih...bahagia btol hidup skang..dulu kan masa opis lama parking kena bayar, tapi bese la kita kan suke melanggar peraturan...time DBKL datang rush baru hege2 g bayar parking..tu pasal masa keje opis lama dulu dah 4x dapat surat cinta dari DBKL.

seme aku buat diam jek..xde satu pon yang aku bayar...ntah aku rasa xde efek kot?ntah xtau plak apa kesan nye masa akan datang..ala xpe la kot tetiba sampai kena naik court sebab xbayar saman dbkl suh je si kbob, laki si nana keding tolong hahah..dia kan orang DBKL

skang ni kat opis baru, tak yah risau nak kena saman ngan DBKL, xyah membazir duit nak bayar parking, xyah risau kereta aku kena sagat ngan motor2 budak opis lama...ntah bape banyak calar dah kete aku ni kena motor budak opis..kemain panjang calar nye..ada tu sampai kemek tak tau la sape yang buat..dah lama aku sabar jek...kadang2 tu aku memekak juga..sape calar kete aku ni BODOH! haha..tu klw dah geram sangat la...kuar opis saje cakap kuat2 bagi sape2 yang dekat2 tu dengar


 tengok elok je duduk kete aku kat situ tak dek sape kacau
eh bukan Mercedes tu ...tu boz punye ehehe
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

fazilzura said... [Reply to comment]

wah ko , beli hok tgh tu x nak pun ajak aku test drive :p

aku penah nangis psl kete kene calor, sedih oooo.. rs hati ku di kasari wahhh gitu ..
dh le time tu kete baru kuor 4-5 bln ..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

banyak untung kan...jd keje la elok2..hahaha

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me tumpang hepi dgr nana happy ;)

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

wa...syokla..no more double parking jugak no more nak ssh2 cari parking..bgsla gitu..
memang btl2 gembira di citu

mama rifQy said... [Reply to comment]

untung tuh nana!! husband kite ni dah berlambak sgt surat saman dr MPKT !tapi biorrr jee

lia said... [Reply to comment]

seyes best wooooo...

jarang ada tempat yg sediakan parking utk staff okeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...