MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 1, 2012

tampi tampi resort, semporna

pagi hari ke-2 lepas bekpes seme, kami saje g sevey tampi-tampi resort, si botak la yang sajest dia tanya kenapa tak duduk kat tampi-tampi?tempat orang berlakon cite duyung tu.dah tu mana la kita tau kan...aku nak duduk kat dragon inn sebab ada 4,5 orang kawan yang g semporna seme tinggal kat dragon inn.

memandangkan kami baru bayar utk satu malam kt dragon inn konon2 ari ke-2 tu nak check out la ..ingat nak duduk kat tampi-tampi plak...sampai je tampi2 tanya ada kosong tak?dah penuh bilik katanya...jadi ktorg saje nengok2 kawasan je la...sini bez sikit sebab dia ada kawasan darat, mcm dragon inn kat memang atas air, sini bez sebab ada tempat mandi, ala kalau korang nengok cite duyung tu kan, tempat diorang kurung maya karin tu ha kat sini la lokasi nye

kawasan mandi dia bez...air memang jernih tapi dalam la...selamba je budak2 kecik penduduk situ la kot terjun..kecik2 dah pandai brenang kalau aku terjun sure tenggelam hahah..tak reti berenang wei..pakai life jacket bole la

xpe la..pasni dah tau port yang best selain dari dragon inn, sini dia ada mcm satu rumah..so kalau kita g ramai2 amek satu umah tu ada 2 bilik dalam RM120 kot kata si botak..dia penah duduk sini, tapi bilik kat sini tak banyak la...dari dragon inn tu xbape jauh sangat dalam 15-20 minit ada la.oleh sebab tak xde bilik kosong kan..ktorg cuci2 mata je la kat situ..sambil amek gambar kawasan resort

semporna holiday resort

kat semporna air laut dia memang jernihhh 
 ni la kawasan duyung shooting tu kan ada pelantar 3 tingkat tu kan bole terjun2 best
sini la tempatnye
 kalau tak stay sini bole juga mandi kat kawasan dia tu rasanya dia cas RM2 sekali masuk
 pulang dengan perasaan hampa..xde bilik kosong
 jernih kan?
 cantikk

 ni kawasan resort nye


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

takpe ,nextime leh g lagi

watyz said... [Reply to comment]

cantik nye la hai pemandangan. bile la dpt g sana kan... :)

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh menarikkk sgtttt

beb, ni yg buat aku nk ajak gak laki aku g sana heeee

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

santek weyh..syiook

mama tisya said... [Reply to comment]

cantik gk tmpt nye..ooo tmpt citer duyung shooting ek

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

tersangat cantik tempat tu.. biru je air laut.. biru kehijauan.. ;)

CaDLyNN said... [Reply to comment]

cantiknye! nak pi jugak!

iduraz said... [Reply to comment]

cantik giler tempat dia..bersih nyer air..best best...
alahai, semalam nampak kamu tapi sangat segann mau tegur..pandang dr dekat jela..hahaha

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

mmg cantik...
jernih sgguh air kt situ....

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

cantiknya pemandangan..

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

cantiknya pemandangan..

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

subhanallah sgt cantik pemandangan.

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aduhhh..xterkatelah..

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Tumla lenkali dah tau dah
Senang skit

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Mmg cantik
Laut dia jernih

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Heheh sila2 lg lawa dr manukan tau

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
Tu la
Nnt kita plan la
G ramai2

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Ahh tmpt soting cite duyung

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
Tu la kat semoporna air laut dia mmg bersih

Nana said... [Reply to comment]

@CaDLyNN
Hehehhe sgt rekemen tmpt ni damai

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
Ala...nape la tak tegur kita..
Kita ni jenis jalan xtgk orghehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
Ni br semporns
Klw mabul lg jernih air dia kak

Nana said... [Reply to comment]

@Nazz@Purple
Ahh mmg lawa...
Rasa nk teejun

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
Tula mmg terpegun
Cantik

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
Hahahha
T blom sampai lagi tu
Lg speechless

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...