MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 8, 2012

tbs sanggihh..mcm epot

hari jumaat lepas xde buat apa..cam bosan je rasa kan..tetiba rasa nak g kluang...hee...salah satu sebab nye MIL dah pindah sana ari rabu lepas, aku xdapat nak ikut sama sebab ada menda nak di settle kan air khamis tu..so dah abes settle menda yg pending ari jumaat tu xde wat apa...aku decide nak turun kluang.nak jenguk MIL pindah duduk ngan amrul kat kluang sana..kot bole tolong mana2 yg patut kan...

dari kl gefren tolong antakan...mekaseh deah&fasya..tolong anto g TBS.kalau tak aku nak naik lrt je..dah deah beria nak nganto..kecik tapak tangan, stesen TBS aku tadahkan hehe...ni pes time aku naik bas kt TBS aritu masuk dalam ni teman amrul bli tiket bas...pergh..sanggih siot..sebijik mcm epot...damia kata kita nak naik kapal terbang ke?hahah...serius sanggih...siap ada balai berlepas,,,ketibaan..aku pos gambar mia kt fb pon orang ingt kt epot..

memandangkan perjalanan jauh, aku amek seat utk mia..xlarat nak pangku la..dah beso mau patah pinggang..kemain eskited mia naik bas..ni kali ke-2 mia naik bas g kluang siap xmo duduk..nak berdiri je dia sampai nilai baru dia duduk sebab dah ngantuk.

sebenarnya aku nak buat seprise kat amrul..sebab aku tak bagitau dia pon aku nak turun kluang..tapi xleh sebab nye amrul kan langgan FRIEND FINDER setiap setengah jam sure dia akan dapat msg bagitau aku ada kat mana..ehehhe...aku tutup juga henpon kasi dia xleh trace..tapi aku tingat yang ada orang janji nak call aku malam tu..so terpaksa la aku on tipon.kantoi la sudah..amrul tau aku kat mana..hahah..xjadi seprise makcik
kejam ko deah tau la aku rentung baru blk mabul lagi ko itam kan muke aku kan
 total tiket rm48 mahai gak ek
 balai pelepasan..mcm epot kan




Published with Blogger-droid v2.0.4

17 ribu orang memberikan idea bernas:

fieda said... [Reply to comment]

ooo...airport..ingatkan pebende la tadi epot..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

trebaik...sue tak sampai lagi..walau dekat kan..kikikiki...

~ana~ said... [Reply to comment]

erm..lepas ni aku pun kerap la ulang alik naik bus kat sini...hu3x

Falsya said... [Reply to comment]

Smp hati diah itam kan muke ko na kan..ish ish ish..hahahaaha..

syanasaid said... [Reply to comment]

harga mcm ko gi mabul jek
hahhaa

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

sejibik cam epot!
igtkan damia nak naik flight gi mana2 lagi...hehe

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

aku da cerahkan la bangang...ko tgk tu muke aku smpai jadi melepak..kang lagi aku putih kan..xnampak la mata ngn idong aku..tampa pashah ni kang...nk cari gado je keje..siap la ko..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

aku da cerahkan la bangang...ko tgk tu muke aku smpai jadi melepak..kang lagi aku putih kan..xnampak la mata ngn idong aku..tampa pashah ni kang...nk cari gado je keje..siap la ko..

kayyana said... [Reply to comment]

first time yana dtg tbs ni tergamam gak sbb lawa sgt.. bersih sgt.. sebijik mcm airport kan.. hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
Hahahah mls nk eja btol2

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Lenkali wajin singgah sedap woo

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
Eh nape ana?

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Dah la mmg itam rentung jadi hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Tu tix 2 org mabul 3 org lg murah hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Hehehe thn ni xde dh kot nek flight dah

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
Kira mmg itam btol la muka aku kan dh kasi cerah apon itam lg hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@kayyana
Hahaha tau xpe
Xde dh bau asap bas kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...