MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 2, 2012

teruja tengok amount dalam NUFFNANG cepat membiak

stakat ni kan aku ada 2 je BE yang tengah dok gedik2...tiap2 hari aku cek amount dia saje la nak nengok bape ringgit sehari dia naik...semalam petang aku nengok RM46, pagi ni plak nengok dah jadi RM57.mak aii..tu baru satu BE lagi satu BE semalam aku cek RM20 pagi ni dah jadi RM27 aiseh men teruja ni...banyak nye naik dalam sehari..

kalau dulu kan...sehari naik 20 sen je..tu rasa malas nak cek acc nuffnang, dulu memang jarang2 la buka acc nuffnang sebab tau kalau naik pon xbanyak mana takat sen2.tapi skang sehari naik dah hengget2.pergh...ni baru blog ikan bilis aku ni...mcm mana la ngan blog2 otai tu kan..aku ni banyak ini pon dah rasa teruja dah..apa ntah lagi merea2 yg bertuah bole buat duit dengan nuffnang.bile la hagaknye nak sebertuah diorang kan?hehe...verangan

kalau aku buat entry pasal BE ni kan ramai je yang tanya mcm mana dpt BE, korang jangan tanya aku la..mcm mana dapat BE sebab aku sendiri pon tak tau mcm mana aku dapat BE hehehe...yang aku tau aku akan update blog atleast 4 hari sekali dah tu je keje aku..pasal BE ke apa tu seme blakang kira sebab nye tujuan utama berblog ni bukan nak kejar kan BE tu..tapi  bile dah ada tu jadi mcm satu bonus la kan..sikit2 pon jadi la sape nak kasi kita duit sesaja

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

cepat membiaknye ye..
^_^ tahniah!

fieda said... [Reply to comment]

baja subur ni...best...

amiey lee said... [Reply to comment]

baca pasal nuffnang baru aku terasa mcm nk cek hahaha..tapi mcm tkde be baru aja aku ni..be lama dh lama meterd huhu

Cute Mum said... [Reply to comment]

uv blog nana mesti dah tinggi, tue yang BE naik cepat.. kan2?

syanasaid said... [Reply to comment]

aku skrg xde BE
nuffnang xsyg da
hahhaa padahal awk tu yg malas update fadan muke kan

mama tisya said... [Reply to comment]

wah masyukkkk naik byk tu ....kita ada 1 je tp okla naiknye..hrp2 lama dok menari2...hehehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

tahniah nana.. =)
wah, cpt tol membiak..
nko letak baja ape yer.. ;-p
jual la sket, heheheh

mama rifQy said... [Reply to comment]

sangat la cepat membiak !! untung nana tauu!!

kayyana said... [Reply to comment]

lor.. bru nak tanya mcmne nak dpt BE.. nana dah bg jawapan.. hehehehe.. apepun tahniah..

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

masyukkk kalo rope itu..

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

rezeki.. rezeki.. Alhamdulillah..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me baru dpt satu BE, setelah setengah tahun tak dpt BE--BE given at random ala2 lucky draw
laju BE nana tu
my BE baru RM13 :p

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Tu la dlu slow je dia naik
Naik pom supd xnaik je
Skang ni cpt niknye

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
Pakai baja taik ayam hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Hehehehe doa2 la sangkut be baru

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
View skang dah 1000 lebey
Uv dalam 800-900 gitu
Xpenah uv cecah smpai 1k

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Heheheh kdg klw xupdatw pon ada be camane tu

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tu la tkejut gak tgk naik byk
Dlu naik sen2 je

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
Letak baja taik ayam free je hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
Tu la maybe sebab uv dah ramai kot alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@kayyana
Heheheh nuff random je kasi be
Xtentu pon xde kriteria yg specific

Nana said... [Reply to comment]

@Nazz@Purple
Alhamdulillah...

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
Amin :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Hehehe tu la kan
Nuff ni random je kasi ne
Kira naseb la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...