MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 15, 2012

Tiramisu Choc with Coffee Gel : ketageh woo!!

 kat opis baru ni memang jarang nau lunch, sebab diorang dah ajar bekpes makan berat, sebab majoriti kat opis ni oghe klate...aritu diorang rekemen nasi berlauk pergh..mabeles...terkenang2...dah tu kalau pagi dah bantai makan nasi..idok la lunch tu nak makan nasi lagi kan??kata mau kurus...tahan ler skit napsu makan tu hehee....

bese klw lunch tu mmg dok opis jek..memandangkan opis baru ni kedai makan agak jauh, memang kena drive..seb baik la ada geng yang memang jarang lunch...bole displin kan diri utk diet bersama2 hehehe...jadi klw kenkadang tu nak kuar lunch juga, sini la port kesukaan (ceh mcm banyak kali je..baru 2x dah bilang port hahaha)

bangi kopitiam yang dulu aku penah pangkah sebab makan ciken cop tapi xdek kuah..bile tanya mana kuah ciken cop?dia kata diorang nye ciken cop memang xdek kuah aisemen...stat dari tak penah datang sini, tapi skang dah terjebak balik sebab??
Tiramisu Choc with Coffee Gel 
hah ini lah sebabnye!!bole bikin gua ketageh!!! sedap woi..RM8 rege dia
ini ahkak lan yang oder..aku numpang sekaki jek hehe roti taruk susu tu gile tebal kan
 muka orang bahagia di tempat keje baru hehee

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

31 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alamak lapar la pulak tengok makan ni nana...

Saya Disini said... [Reply to comment]

sedpnye..terasa lapar tngk mknn

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

sedap ek nana air tu?
sekali sekala bleh la
tapi kalu masuk 3,4,5 kali 6,7,8 kala
dalam sebulan, mau puasa tiap2 hari
rm8 utk air jek, hehe

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

dah la ko...nyampah..makan je keje..hahahah..jumaat malam dating k!

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

pernah minum tiramisu tu..memang terbaik!dh la memang suke ape2 yg berkait ngn tiramisu..bangi kopitiam not bad jugak menu2 die

mummy_ayu said... [Reply to comment]

suka sgt tiramisu..cedap tu..
yum yum

syanasaid said... [Reply to comment]

hukhukkk
sedapnye sume2 dlm gambar di atas
huwaaaa
lapar!!!
*ok cr buah epal skrg*

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Semoga kekal bahgianya ye Nana..hehe

Atie.Rashid said... [Reply to comment]

perghhhh.. terbaik ar tiramisu tu... harus try ni...

nana, moh ke umah bru atie
http://atierashid.blogspot.com

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

adehhh.. lapo nya bile tgk gambo ni.. menggoda!!

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ni yang kat blkg tu kan?
ahahaah
aku tak prnh gi lagi

Alycia said... [Reply to comment]

huhuhu.. sodappp ..

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

tebal nye roti susu tu. kat KJ ni pon ada bangi kopitiam...hehe...faz duk bangi tp tak penah makan kat bangi kopitiam wakakakakaka.....air tu leh ketagih ke?mcm dadah plak

mama tisya said... [Reply to comment]

pelik nama airnye..ingtkn dessert tiramisu

mama rifQy said... [Reply to comment]

wowww..mabeles nye nampak tiramisu tuh! nak sikit???hehehe..

*** kite kat trg ni pon bekpes makan nasi.nasi minyak, nasidagang,nasi berlauk!!hahaha..that why la kite ni gemuksss

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehehe roti je sue..

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini
heheh
ni blom letak makanan berat lg ni

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
serius sedap gile
tp xleh la g selalu hahaa
kopak la klw air saje 8 ringgit
bese makan nasi campor ngan air pon rege 8 ringgit sesekali bole la

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
heheh baiklah

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
heheh sedap gile kan
serius ketageh

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
kek tiramisu kita xbape suke plak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hahaha
sila tahan napsu
kwl nk diet
kena tahan godaan

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
hahah tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Atie.Rashid
harus try ok
pekat likat menyegat! heheee

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
hahaha sila tahan godaan

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
yezza..
lenkali kita date sini nak

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
mabelesss heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
hehheh merata bangi kopitiam ni kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
kita kureng skit kek tiramisu tu
tp klw air ni pergh mmg feveret

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
hahaha bese la orghe pantai timur mmg bekpes berat2 kan
kita ni bekpes berat
lunch xmakan dah..
diet konon hahaa

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

boleh je date...
ko kabo bile?!
tpi ko kena amik aku la!!
harus la kan?!ahahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...