MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 30, 2012

titanic 3D, tak sabar nak tengok!

yes! memang aim nak menang cite ni...kemain gigih masuk 7 nama, ulang suara 7 nama ok! abes nama adik badik seme aku guna...sekali menang satu nama jek..nama si aflianaz memang nama ko banyak ong aflianaz....hehhehe....

masalahnye dapat ke aku g preview screening ni, wallhualam...hahah..ye la mana tau tetiba ada keje ke kan..udahnye kang burn aje la..xpe la klw kot kata xleh g, kasik je kat girlpren.lama sungguh xmenang tiket kat cinemalonline ni....last bulan januari ritu menang, malas la skang ni..kalau adiahnye di pos ke umah baru join, klw preview screening plak aku hanya join cite yang best aje

cite titanic ni antara cite yang tengok la bape juta kali pon aku xkan penah jemu
kemenangan ke-9 utk 2012
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

Sama la.sama! Berapa juta kali pun xkan jemu. Bila nak kuar ni nana?

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Memang nak tgk sangat2 cite ni dear..
Teringat dulu masa 1st keluar time skolah.. ;)

Falsya said... [Reply to comment]

yeayyyyy!!..kite gie tgk wayanggggg!!..

ehh,kite ker?..bkn kite nyeah..hhaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...